abah suyundan gelen mithiş kefaller. yem:deniz kurdu,ekmek takım:mantarlı dip hırsız iğneli. sabah hava aydınlanmadan önce babamla birlikde avlak yerimize geldik.oltalarımıza taze deniz kurdunu takdık bismillah deyip denize yolladık ve beklemeye başladık. aradan 1 saat kadar geçdi bakdım benim oltanın ucu sanki denizden birisi var gücüyle aslıyormuşcasına gidip gidip geliyor hemen ufakdan tasma yapıp oltamın ucunu aşağıya doğru eğdim ve yavaş yavaş çekmeye başladım. NOT: arkadaşlar kefal balığının ağzı hassas olduğu için yavaş çekerseniz kaçırma olanağınız olmaz kıyıya çıkardım kocaman.ilk balık resimde bıçak koydum büyüklüğü belli olsun diye.yaklaşık 2 saat kadar bi yoğunluk oldu sonra balık kesdi bizde babamla zaten yetrince kadar tutumuşduk eve elimiz boş donmedik.bu arada küçük olanlarıda geri salıyoruz ki büyüsünler diye.. bazı arkadaşlar bebek katilliği yapıp küçük balıkları da koyuyorlar sepetlerine.lütfen arkadaşlar balıkalarada yaşama şansı tanıyalım.küçükleri bırakın arkasından (büyüde gel) diyelim ........HAKSIZSAM SÖYLEYİN LÜTFEN [/URL][/IMG] [/URL][/IMG]
Aykut en güzelini yapıyorsun, tebrikler.. Yanlız hırsızlı konusunda bir sorum var, ağzı yaprak gibi kefalin onu biliyorum.. mesela demişsin yavaş çekerseniz sorun olmaz diye, buradaki hırsız ne işe yarıyor? Ben bir nevi çarpma yapıyorsun diye tanımladım takımı.. nedir işin aslı.
Anladım dostum teşekkür ederim, sonuça iğnelerden biri boşta.. yani yemsiz, adı üstünde çünkü hırsızlı. Güzel düşünce. Varmı özellikle tercih ettiğin bir iğne modeli.