merhaba. ben istanbul ttuzlada oturuyorum.ömerli barajına haftasonu gitmeyi düşünüyorum. 1-ömerli barajında hangi balıklar var? 2-bu balıklar ne tür teçhizatlarla(yem,olta,iğne vb.) tutulur? 3-ömerli barajında nereye gitmemi önerirsiniz? şimdiden teşekkürler
Bu sene farklı kişiler adını zikredip 1 adet de balık gösterdiler, ertesi gün otoparka döndü lütfen konuyu kitleyip, her yeni üye için otomatik bilgilendirme msj dönebilirmisiniz.
aynen ömerli de balık kalmadı en son 4aralık c tesi yakaladım büyük balık kilosu önemli degil o da tek bir tane oltaya dokunan bile yok bol kaya balıgı var
Ömerli barajında bildiğim kadarıyla 'balık(sazan)' yakalamak çok zor. Bu diğer barajlardada aynı ama çıkaran var ise resmini buraya koymaz , heleki yer hiç söylemez. Çoğu sazancıda yer belirtmez zaten (avraporlarında).Yani Mehmet abi yer bulma konusunda netten birşeyler çıkartamazsın en iyisi istediğin göllere gitmek dolaşmak , avlanmak , doğru yeri bulmak büyük büyük sazanları çıkartmak,geri salmak
sırrını o kadar saklayan bir millet olduk ki hayret ediyorm şu anda bir bursalı olarak bana yorum yapmak düşmez ama adam burda ömerlide hangi tür balıkların olduğunu, ne ile avlanılacağını, hangi bölgeye gidilmesi gerektiğini soruyor ee bi zahmet bizde buna cevap verelim bu kadar da gaddar değiliz gölde sazan balığı olur mısıra değilde solucana vurur giderken ona göre yem alır yanına belkide yayın balığı vardır sülüğe vuruyordur neden bizim tuttuğumuz balıkları başkalarıda tutmasın?gölde tabanı taşlı dallı bir bölge varda söylemezsek belki buraya gidip oltasını koparacak en azından bunlar bilinmeli bu bilgiler verilmeli diye düşünüyorum belli ki mehmet abi ömerli hakkında pek bi bilgiye sahip değil eee belki bizde bursadan oraya gelicez bu kadarcık bilgiyi bize vermicekmisiniz ?
arkadaşlar istanbulda sazan nerede avlanır ve avlanış biçimi nasıldır yardımcı olursanız çok sevineceğim şimdiden teşekkürler....
Arkadaslar Amatör Sazancılar Team kurmayı teklif ediyorum. Bende istanbuldayım aynı sıkıntıdan yanayım savan avlamak istiyorum soruyorum net cevaplar yok. Gelin Amatör Sazancılar Team kuralım güzel güzel avlakları dolaşıp avlanalım.
öncelikle bursalı kardeş gittiğim her gölette 1-2 yıl içinde sizler tarafından istila edilmiş ve otoparka çevrilmiş olarak buluyorum öncelikle o göl kuryyana kadar devam ediyorsunuz iki kez de ağ çekmeye çalışırken jandarmaya şikayet edip yakalttım sen onlardan değilsindir umarım.....ama bir balıkesirli olarak şunu çok iii biliyorum bursalıya avlak söylenmez.....
Dün de ben Özkan'ın yazısını okuyunca aynı olaydan bahsedecektim, vazgeçtim. Ali kardeş açık sözlülüğüne hayranım. Benzer serzenişleri geçen yıl da bu sene de hem Bandırma ve hem de Gönen'li arkadaşlardan işittim. Ahuzar, şikayet had safhada. Canlarından bezmiş arkadaşlar maalesef.
Ali abi Genelle me yapılmasa BENCE daha iyi olurdu.. Tamam Memleketimizde böyle şeyler yapan dolu. Tüfekle vuranlar mı desen ! Tırıvırı ile avlananlar mı desen ! Germe çekenler mi desen.! Benim de emin olun acım çok büyük. Belki yaşımız sizlerden çok küçük. Ama bizler gelecek te daha iyi işler başarmak istiyoruz..... Yeni sezon da Bol trofeli avlar nasip Etsin Yaratan Rabbim...
Gerçek Avcı Avlağını Söylemez. Gerçek Avcı Olmak İçinse Avlak yada Avlaklar Keşfedene Kadar Uğraşmalısınız
Yok o kadar gezmek,uğraşmak istemiyorum dersenizde açın google maps'i bütün göller önünüzde .. mrsparkle
bursalı kardeş genelleme yapmak pek doğru değil ama senaryo bu.....üzüm üzüme baka baka avcılık konusunda öncüleriniz böyle yapıyor......sizler daha iyi olursunuz umarım.......