Istanbul ömerli Barajinda Avlanan Varmi?

Konu, 'Göller, Barajlar ve Akarsular' kısmında fuatbc tarafından paylaşıldı.

1. fuatbc

fuatbc fuat

En İyi Avı:
    750 gr kefal
    Arkadaslar Bundan 2 Sene Once ömerli Barajina Gitmistik Arkadaslarla Sular Baya Cekilmisti Tek Tuk Sazan Almistik Ama Suan Ne Durumdadir ömerli Bilen Varmi Ve Ne Tur Baliklar Cikmakta Bu Konuda Bilgilerinizi Bekliyorum....

2. Sweet Boy

Sweet Boy Ahmet

Ömerli barajında balık eskisi gibi kalmadı olan balığıda ağcılar alıyo ömerli şile yolunda yada kurtköy harmanderede taraflarında boy boy aynalı pullusazanları görebilirsin ağcılar tarafından yakalanan onun dışında tutmak çok zorr usta işidir 2 kat sabır ve bilgi gerektirir amatör balıkcılık için uygun değil illede gidicem diyosan israil sazanlarıyla atçek yapabilirsin çoğu bir el boyutunda 25-30 tane tutarsın ama büyük balıktaki zevki alamazsın o balık yenir mi diye sorucak olursanda bu sene ömerlide ki israil sazanı yenir gayet de güzel tadı var geçen seneye oranla ben ilk yediğimde şaşırmıştım bu israil sazanı mı diye bu arada umarım çok tutarsında kurtuluruz şu balıktan :D

3. max cavalera

max cavalera murat

Favori Kamış:
    x_treme-okuma cedross
    Favori Makine:
    okuma px pro..okuma cd 65
    En İyi Avı:
    kofana 3 kg şile acıklarında....palamut ve torikler Büyük beyaz.(70cl)
    tatlısuya gıtmeyelı yaklasık 5,6 sene oldu,benim ilk gözagrılarımdır elmalı,ömerli,cumhurıyet..karnıma heyecandan agrılar gırerdi balıgı tuttugumda,ilk balıgımı babamla 11,yasındayken elmalıda tutmustum..kamp kurar orada bir hafta kalirdık,sımdı ne halde bılmıyorum kısmetse hep beraber organızasyonda,yada tek gıtme fıkrım war,balıgından degil.ortamından cok sevıyorum o ortamı

4. mustafa34

mustafa34 mustafa

Favori Kamış:
    silstar
    En İyi Avı:
    5 kg aynalı sazan
    arkadaşlar ömerlide bu sene temmuz aylarında 5kg bir tane 4kg bir kaç tane kaçırdıgım yani 035 misinayı koparan bir kaç balık gördüm yakaladıklarımında resmini çektim özelliklede 5kg olan kambur sazan oldukça ugraştırdı biraz daha büyük olanıda 035 misinayı kopardıgına göre siz düşünün artık kaç kg kim diyosa ömerlide balık yok onlar balık tutmasını bilmiyor amahaklı oldukları tek yer balık eskisi kadar yok ama işin garibi artık ömerlide israilde yok triviri atanlar baya çok öleki bu siteye üyel oup ömerlide trıvırı atana bile rastladım ve tartıştım arkadaşlar siz istiyorsunuzki sabah gideyim oltamı alayım atayım balık gelsin alıp eve gideyim :)) ya öle olurmu geceden gidiceksiniz olta atacagınız yeri iğneye hangi yemi takacaksanız onunla yemleyeceksiniz ben genelde küsbe kullanırım küsbeyi hamur haline getirip top şeklinde yaparım ve olta attıgımız bölgeyi sabaha kadar yemlerim ve kesinlikle balık alırım almadan geldiğim hiç olmadı unutmayın büyük balık büyük iğneye gelir büyük balık büyük yeme gelir ben herzaman 1 numara iğne kullanırım ve inanmazsınız ama mısırı kurutup ortasından delik delip öle takarım iğneden düşmesin diye :) ömerlide kocullu tarafına gidin boş geliceginize inanmıyorum ama sölediklerimi yapmak şartı ile herkese bol avlar rast gele isteyen bana özelden ulaşabilir mustafa@dagasan.com msn adresim ömerlinin heryerini benden öğrenebilirsiniz trıvırı veya serpme kullanmayacagınıza inanırsam avlak yerlerini söleyebilirim

5. menopiko

menopiko İbrahim GÜÇLÜ

6. Ferdin GÖKÇEPINAR

Ferdin GÖKÇEPINAR ferdin gökçepınar

Favori Kamış:
    shakespeare olta
    En İyi Avı:
    17 kg sazan
    amatörsen ömerliyi tavsiye etmem büyük balık çok azaldı 4 sene öncesi mükemmeldi şimdi 1-2 kiloluk sazanlar duydum ama ne kadar doğru bilemem

7. fuatbc

fuatbc fuat

En İyi Avı:
    750 gr kefal
    herkese onerılerınden ve bılgılerınden dolayı cok tesekkur ederım ben amator bı avcıyım ve golde saedece 2 kere avlandım cok bılgı sahıbı degılım ama meraklı ve ısteklı bırıyım denız veya gol avcılıgı yapan kısıler ava cıkacagı zaman 1 kısılık yerı varsa gelmek ısterım yakınlarımda balıga cıkacak kımse yok ve tek basıma cıktıgımda zevk alamıyom pek avdan ve omerlı bana yakın oldugu ıcın omerlı hakkında bılgı almak ıstedım ve omerlıde 1 kere avlandım bır daha gıtmek ıstıyorum fakat tecrube lazım :)

8. fuatbc

fuatbc fuat

En İyi Avı:
    750 gr kefal
    benım ıcın omerlı sart degıl sadece yakın oldugu ıcın tercıh etmıstım anadolu yakasında herhangı bı yere cagırılırsam kosa kosa gelırım.

9. eskina_man

eskina_man Murat

En İyi Avı:
    canlı bırakma yaptım, hala bekliyorum.
    Arkadaşlar bende 4-5 senedir gitmedim ömerli ye ,, ama çoğu kimsenin gitmeye bile cesaret edemeyeceği, araçtan indikten sonra bütün takım taklavat ile 2 kilometre yürüyerek gidebileceğin sessiz ve sakin 3-4-5-6 kilo aynalı yapan yerleri vardı ömerlinin, şu an nasıldır bilemiyorum,

Ama her zaman şunu söylerim sazan işinde Adapazarlı arkadaşları tek geçerim, tatlısu işini biliyorlar, mısırları bile bir başka adamların

10. fuatbc

fuatbc fuat

En İyi Avı:
    750 gr kefal
    abıcım 5-6 kılolarda degıl gozum av olsun 1 kg olsun ınsallah ömerlıye gıtmek kısmet olur.

11. fuatbc

fuatbc fuat

En İyi Avı:
    750 gr kefal
    umarım mısafırperver ınsanlar vardır forumda avlanmak ıstıyorum ama tek basıma degıl tecrubelı ınsanlarla avlanıp bılgılenmek ıstıyorum...

12. Sweet Boy

Sweet Boy Ahmet

Amatör balıkçıysan ömerli barajını fazla zorlama derim ömerliye günübirlik gidip balık çıkartmak çok zor iş o işide bu sitede yapabilicek prof oltacılar benim gördüğüm kadarıyla akın usta, volgym, carphunter. artık ömerli eskisi gibi değil günübirlik gidiyim balıgımı tutiyım döniyim devri kapandı ömerlide. illede gidicem diyosan solucanı topla bol bol 3 kancalı çapari tipinde bir olltaya takla salla gitsin emin ol gerdirip zili takmaya zamanın olmazz israil saznı için konusuyorum ben ömerliye gitmiş biri olarak bunları sölerim pulluyla aynalı yok diye kimse söliyemezz var elbet ama o balıkları çıkartmakta senin benim gibi amatörlerin işi değill ;) Her ne kadar kısmet densede bu işe :D

13. keskinmercan

keskinmercan rıza keskin

biz gittik ama almadilar içeri. artik eskisi gibi değil sanirim.

14. fuatbc

fuatbc fuat

En İyi Avı:
    750 gr kefal
    bılgıler ıcın tesekkur ederım.

15. Ferdin GÖKÇEPINAR

Ferdin GÖKÇEPINAR ferdin gökçepınar

Favori Kamış:
    shakespeare olta
    En İyi Avı:
    17 kg sazan
    murat arkadaşım biz bir zamanlar adapazarlıların aklını aldık
    ömerli rekoru bide ve bazı bölge ve burunlara ismimizi verdik
    yarım günde 16 büyük baş ve 3 günde 48 vuruşluk rekorlara shibiz adapazarlılar bizi tanır kırcalili göçmenler diyceksin o zamanlar fotoğraf çekmek aklımıza gelmezdi ama devamı gelicek yakında

16. eskina_man

eskina_man Murat

En İyi Avı:
    canlı bırakma yaptım, hala bekliyorum.
    Eyvallah Ferdin,

Seni çok tebrik ederim tabiki,

Ama gel sende kabul et, sakaryalılar bu sazan işini biliyorlar :D

17. gevurdaglı

gevurdaglı orhan

Favori Kamış:
    captain 4.20 carrbon fiber sorf kamış
    Favori Makine:
    captaın 8+1
    En İyi Avı:
    maalesef iyi bir avım yok
    ben ömerliye genelde giderim 7 kilo israil sazanı aldım ama boyları kücüktü ama ekolöjik yönden zararlı oldugu icin geri bırakmadım ben kurt dogmuş tarafına gidiyorum önceden avlandıgın bölgeyi yemlemen lazım yoksa zordur balık cekmek bi ara denk gelirse beraber takılırız istersen ben tuzladan adanalı.kullanacagın yemde kuzu yemi ve civciv yemi yumurta sirke vanilya hindistan cevizi.bunları balıgıa gittiginde bunları güzelce karıştır 45 dakikada bi yemle cok faydasını görürsün kardeş:))

18. balıkçı ferit gül

balıkçı ferit gül ferit

slm ne olur yardım edın bana senelerdır ömerli barajına gidiyorum ama malesef

slm ben sizden yardım bekliyorum ne olur yardım edın senelerdır ömerli barajına gıdıyorum ama malesef daha bıtane bıle tutamadım yardımcı olurdsanız sevınırım