İstanbul da takip ettiğim kadarıyla birkaç aydan beri bir organizasyon düzenlenmiyor bunun nedeni boğazın kısır olması olabilir ama nisan-mayıs ayı gibi organizasyon yapılırsa çok güzel olur,zaten çinekop lüferinde mevsimi gelmiş olur.yetkililerin görüşlerine:
vallahi çok iyi olur 4 gözle bekliyorum böyle bir organizasyonu ,en kısa zamanda böyle bir organizasyon yapmaları ve buluşmak dileiyle sağlıcakla kalın rastgelsin ,
Arkadaşlar..Org. Mayıs ayı gibi olursa listeye benide yazabilirsiniz..Anne tarafı İstanbullu benim.Rahmetli Anneanem Beylerbeyinin eskilerindendi.Çocukken her yaz oraya gider caminin arkasında balık tutardım sabah ezanıyla çıkar yatsı ezanıyla gelirdim eve.Ahh ahhhh neydi o günler be..Neyse artık Nisan da malum Kesikköprüde olacağım her hafta sonu..
Arkadaşlar Nisan ayı içerisinde bir organizasyon düşünüyoruz. Bir kaç mekana baktık, sadece yer konusunu netleştirmeye çalışıyoruz. Organizasyon konusu açıldığında yine buradan takip edebilirsiniz.
Bu defa kıyı organizasyonu düşünüyoruz arkadaşlar. Kişi sınırlaması olmadan, herkesin ailesini de alıp gelebileceği, bahar havasında güzel bir buluşma olsun istiyoruz. Ondan sonraki ay içinde de, şayet istediğimiz gibi bir tekne ayarlayabilirsek, tekne organizasyonu yapabiliriz elbette. Son tekne organizasyonunda sorun yaşamıştık biliyorsunuz, aynı şeyleri tekrar yaşamayı/yaşatmayı istemeyiz. Son organizasyondan sonra uzun süre kendime kızdım durdum, aynı psikolojiye tekrar girmek istemiyorum şahsen.
Sennur Hanım, Son tekne organizasyonu için kendine haksızlık etme kim olsa aynı durum ile karşılaşabilirdi. Ogün hata tamamen tekne kaptanında idi. Ayrıca Sahil Güvenlik teknesi de biraz peşin hükümlü idi. Şöyle düşünebilirsin. Bir taksiye binerken şöfere kağatların tamammı, ehliyetin varmı diye ve hatta çekme halatın, sağlık çantan varmı diye soruyormuyuz. Bunlar taksi kullananın mesuliyetinde olan şeyler. Bu nedenle kendine hiçbir hata bulma ve ogün mazide kaldı, böyle kabul et. Evet yeni bir organizasyon çok iyi olur. Havalar düzeliyor. İlk organizasyonu bir piknik havasında kıyıda gerçekleştirmek ve mayıs ayında ise bir tekne organizasyonu yapmak bence iyi fikir. Esasen Boğazda bu aralar pek balık çıkmıyor. Balık genelde maltepe-Pendik-Adalar açıklarında olduğunu duyuyorum. Dört gözle organizasyon haberlerinizi bekliyoruz. Kolay gelsin. Selamlar, Süheyl Başak
florya'da nasıl olur,fener altında ve dalgakıran etrafında oltalar atılır ve arka taraftaki yeşil alanda aileleri ile gelenler rahatlıkla oturup muhabbet edebilirler ve hatta mangal bile yapabiliriz
arkadaşlar mrb yakın bi zamanda bi buluşma oluyor galiba hadii hayırlısı barisbasci06, bey nasılsınız görüşemedik nasıl ank durumları keyfiniz nasıl,
Lütfen Güzel bi Organizasyon olsun...Bide organizasyonlardan nasıl haberdar olucaz...?Üyelere Mesaj Falan mı Gelicek....?Çok Sabrısızlanıyorum.......!
Merhabalar ... Böyle bir organizasyonda, daha acemi olduğum için büyüklerimden öğrenebileceğim çok şey olacağından bulunmak isterim. Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim iyim saol.Sen nasılsın? Bizde burada sezonu açma fırsatımız olmadı daha havalar berbat gidiyor.Gidenler var ama tık yok maalesef..Sular daha soğun inşallah 22-23-24 nisan da.. İstanbul organizasyonu olsun da tarihleri yeri falan..İnşallah geleceğim.Hafta sonu 2-3 değişik çapari hazırlamaya başlayacam..
teşekürler çok sağolun bende iyiyim ,aynı valla durum burdada aynı ,dediğiniz gibi ısınmadı, öyle göz atmaya çıkıyorum bende kontrol maksatlı gezi oluyor daha doğrusu birazdaha bekliçez galiba ,İstanbul organizasyonunda inşallah görüşürüz ve diğer arkadaşlarlada ,adventurer,arkadaşımızda inşallah gelir ,
Ne zaman gidiyoruz? Nereye gidiyoruz? Ne tutacağız? Kaçlık kurşun, misina, takım vb hazırlayalım? Ve daha önemlisi... Yemekte ne var?