İstanbul Organizasyonu 1 Mart 2009

Konu, 'Organizasyon Duyuruları' kısmında simendifer tarafından paylaşıldı.

?

Organizasyonun hangi avlakta yapılmasını istersiniz?

Anketin kapanma tarihi 22 Şubat 2009.
  1. Üsküdar

27,8%
  2. Beşiktaş

13,9%
  3. Emirgan Çınaraltı

29,1%
  4. Emirgan Tokmakburnu

22,8%
  5. Vaniköy

21,5%
  6. Kuruçeşme

19,0%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. simendifer

simendifer Sennur

Arkdaşlar,

Sevgili Süheyl ağabeyin açmış olduğu konuda organizasyon için istekli olunduğu sizler tarafından belirtildi.

Bu nedenle 1 Mart 2009 tarihi için bir organizasyon düzenleyelim diyorum. 1 Mart tarihini seçmemin nedeni, her zamanki gibi hem hazırlığınızı yapabilmeniz hem de ay başı olduğundan para sıkıntısı da çekmemeniz içindir.

Organizasyon kıyıdan gerçekleştirilecektir ancak ben bunun için kesin olarak bir yer tayin etmedim. Bunu anketi oylayarak birlikte kararlaştıralım. Ancak ankete eklenecek olan yerler, üşündüğünde gidip çay içilebilecek kafelerin olduğu yerlerdir. Yanımızda çocuklarımız da olabilir, ihtiyaçlar doğabilir. Bu nedenle bu tip yerleri tercih ederek anketi maddeliyorum. Bununla ilgili önerisi olan varsa ankete ilave edebiliriz. Ancak yine, bizim gibi kalabalık bir grubun ihtiyaçları düşünülerek yapılacak öneriler olmasına dikkat edelim.

Aynı anda birden fazla şıkkı oylayabilirsiniz.

Organizasyona katılmayacak olan arkadaşlarımız lütfen anketi oylamasınlar.

ANKETİMİZ 22 ŞUBAT 2009 TARİHİNDE OTOMATİK OLARAK KAPANACAKTIR.

Yemek konusunu çoğunlukla yaptığımız gibi evden kendimiz getirerek, açık büfe şeklinde halletmek uygun olur diye düşünüyorum. Hem bu şekilde keyifli de oluyor.

Bu konudaki fikirlerinizi, yine bu başlık altında iletirseniz, hepimizin isteğine uygun bir organizasyon gerçekleştirebiliriz.

Hadi bakalım, hayırlı ve uğurlu olsun. :)

Son düzenleme: 7 Şubat 2009
  2. miccron

miccron Kerem

Favori Kamış:
    3 kancalı dip
    En İyi Avı:
    11.org.da ne tuttuysak o
    Hayırlı olsun. Umarım hava da o gün iyi olur ve hoş bir kıyı organizasyonu yaparız.

3. simendifer

simendifer Sennur

İnşallah. Bu aralar hava iyi ama o zamana ne olur bilinmez. "Mart kapıdan baktırır, kazma kürek yaktırır" dedirtmesin de bize. :) Bu arada liste yapalım, unuttum. Seni ekleyeyim mi listeye?

4. simendifer

simendifer Sennur

Listemiz;

1. Simendifer
    2. Süheyl Başak

5. miccron

miccron Kerem

Favori Kamış:
    3 kancalı dip
    En İyi Avı:
    11.org.da ne tuttuysak o
    Sen zahmet etme..:)

Listemiz;

1. Simendifer
    2. Süheyl Başak
    3. miccron

6. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    Listemiz;

1. Simendifer
    2. Süheyl Başak
    3. miccron
    4. smyrna

Benim için de zahmet etmeyin :p

7. simendifer

simendifer Sennur

Bu sitenin üyelerini ne kadar çok seviyorum Allah'ım. :p:p:p

8. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    Ahhhh ben de aynı şeyi senin için düşünebilseydim :rolleyes: :D :D

9. ender26

ender26 ender can

Favori Kamış:
    elegance 3.90 - alba delta 60/linea effe 4.50-D.A.M.250
    +ender&familyası

10. diren

diren Diren

Favori Kamış:
    şeker kamışı
    En İyi Avı:
    Hayallerim, aşkım ve çipuram.
    Emin misin abla? Bak bu kez tekne olmayacak, kıyıdan olacak. Kapalı yer yok, 10 dakikada bir çay içmek yok, balık tutacakmış gibi oltaları Sennura taşıttırıp bulmaca çözmek de yok. Saçın bozulacak, paçan çamurlanacak...
    Bence bir kez daha düşün, kaldırmaz senin bünyen :D :D

11. simendifer

simendifer Sennur

Arkdaşlar,

Sevgili Süheyl ağabeyin açmış olduğu konuda organizasyon için istekli olunduğu sizler tarafından belirtildi.

Bu nedenle 1 Mart 2009 tarihi için bir organizasyon düzenleyelim diyorum. 1 Mart tarihini seçmemin nedeni, her zamanki gibi hem hazırlığınızı yapabilmeniz hem de ay başı olduğundan para sıkıntısı da çekmemeniz içindir.

Organizasyon kıyıdan gerçekleştirilecektir ancak ben bunun için kesin olarak bir yer tayin etmedim. Bunu anketi oylayarak birlikte kararlaştıralım. Ancak ankete eklenecek olan yerler, üşündüğünde gidip çay içilebilecek kafelerin olduğu yerlerdir. Yanımızda çocuklarımız da olabilir, ihtiyaçlar doğabilir. Bu nedenle bu tip yerleri tercih ederek anketi maddeliyorum. Bununla ilgili önerisi olan varsa ankete ilave edebiliriz. Ancak yine, bizim gibi kalabalık bir grubun ihtiyaçları düşünülerek yapılacak öneriler olmasına dikkat edelim.

Aynı anda birden fazla şıkkı oylayabilirsiniz.

Organizasyona katılmayacak olan arkadaşlarımız lütfen anketi oylamasınlar.

ANKETİMİZ 22 ŞUBAT 2009 TARİHİNDE OTOMATİK OLARAK KAPANACAKTIR.

Yemek konusunu çoğunlukla yaptığımız gibi evden kendimiz getirerek, açık büfe şeklinde halletmek uygun olur diye düşünüyorum. Hem bu şekilde keyifli de oluyor.

Bu konudaki fikirlerinizi, yine bu başlık altında iletirseniz, hepimizin isteğine uygun bir organizasyon gerçekleştirebiliriz.

Hadi bakalım, hayırlı ve uğurlu olsun. :)

Listemiz;

1. Simendifer
    2. Süheyl Başak
    3. Süheyla Başak
    4. miccron
    5. smyrna
    6. Ender ve ailesi

Son düzenleme: 8 Şubat 2009
  12. antepli

antepli Mustfa

Favori Kamış:
    Sportex, D.A.M, kabon kamis, Daiwa,D.A.M Quick rolle
    Favori Makine:
    Dam Quik, Freilauf, Cormoran, Zebco , Schkeapear ve diğerleri
    En İyi Avı:
    Turna 105 cm, 7,3 kilo, sazan 9.5 kilo
    Sennur hadi bakalim, kac kisi katilacak organizasyona))), bize ulasmani hatta gecmeni diliyorum))), belki 20 kisiyi gecebiliriz)))).... Siz gidinceye kadar biz resimleri gönderecez insaallah:) :p ;)

13. nejat vardar

nejat vardar nejat vardar

Vaniköy de olacağım.:)

14. simendifer

simendifer Sennur

İnşallah Mustafa ağabey. Fotoğraflarınızı görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum. Çok güzel ve keyifli bir organizasyon yapacağınızdan eminim. :)

Nejat ağabey, ankette başka yer çıksa bile Vaniköy'de mi olacaksın? :( Başka yer olursa gelmeyecek misin yani? Muhabbet edemeyecek miyiz seninle? :(:(:(

15. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    Çayıma laf ettirmem bilesin:mad: Yanımda kuaförümü de getireceğim için geri kalan kısmı sorun değil :rolleyes: :D :D Bu arada sen de işini gücünü bitir, geçerken beni alacaksın sinirlendirme beni :mad: :D

16. Alparslan34

Alparslan34 Alparslan

Favori Kamış:
    Extreme cast 180 ama şimdi 250 grm atar Michell Spin Hayper cast 420 200 sorento 420200
    Favori Makine:
    Okuma salina Okuma blue hawk Okuma longbow2 Okuma magic
    En İyi Avı:
    Sinarit 4.500 gr..
    Bende geliyorum dün heralde vaniköyde balık vardı kıyı baya kalabalıktı...

17. simendifer

simendifer Sennur

Alp, bugüne kadarki organizasyonların hepsine geleceğim dedin ama hiçbirine gelmedin. :) Valla biz yer tayin edilince organizasyon günü orada olacağız, şayet geleceksen elbette seni de aramızda görmekten mutlu oluruz. :)

18. nejat vardar

nejat vardar nejat vardar

Alıntı:
    nejat vardar´isimli üyeden Alıntı
    Vaniköy de olacağım.

Nejat ağabey, ankette başka yer çıksa bile Vaniköy'de mi olacaksın? Başka yer olursa gelmeyecek misin yani? Muhabbet edemeyecek miyiz seninle?

Aslında önerilen yerlerin hepsi bana yakın ama vaniköy de balık tutmayı seviyorum. Alışkanlıklar önemli. Akıntı şeklini su altı yapısını öğrendiğim için rahat ediyorum. Tabii orada sürekli çay servisi de var.;) Ve Vaniköy şu anda tercihlerde ilk sırada. Umarım sonuna kadar yerini korur.:D
    (Sarmalar bu defa senden olabilir mi? Sıcak sabah simitleri de benden:D )

19. Süheyl Başak

Süheyl Başak Süheyl Başak

En İyi Avı:
    Torik 3-4 kilo
    İsmimi listeye yazdınız ancak bu organizasyona eşimde gelmek istiyor. İsmini
    listeye ilave edebilirmisiniz. İsmi Süheyla Başak tır. İsim benzerliği için şaşırmayın. Benim avlaklar için herhangi bir tercihim yok ancak pazar günleri
    adı geçen yerler çok kalabalık olmakta ve olta atmakta zorlukla karşılaşılmaktadır. Tabii birde oltaların karışma problemi olacaktır. Olta atmasakta beraber olmak ve hoşça vakit geçirmek temennimdir. Bahsi geçen 4 avlaktan en tenha olanı ve arabalarımızı rahat park edebileceğimiz yer olmasıdır. Tabii esas favorim tekne organizasyonudur. inşaallah bundan sonra da motor organizasyonu yaparız. Tüm balık avı net üyelerine selamlar.
    Süheyl Başak

20. simendifer

simendifer Sennur

Olmaz mı hiç Nejat ağabey, sen iste yeter ki. :) Eşinin organizasyon için yaptığı sarmalar kadar güzel olur mu bilmiyorum ama koca bir tencere yapar getiririm. :)

İsimleriniz ne hoş. :) Elbette eşinizin adını da eklerim Süheyl ağabey. 4 avlak için de park sorunu olmadığını ayrıca söylemeliyim. Hepsinde de kafeterya, bakkal, wc v.s. v.s. mevcut. Avlakları tüm ihtiyaçlarımızı giderebileceğimiz ve daha önce de organizasyo yapmış olduğumuz yerlerden seçtim. Bu anlamda içiniz rahat olsun. :)

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.