İstanbul Şamlar Barajı'na hangi kolluk kuvveti bakıyor

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında cakall tarafından paylaşıldı.

1. cakall

cakall Burhan Sait

Arkadaşlar,
    Pazar günü ve salı günü İstanbul daki Şamlar barajına ailem ile hem pilnik hemde balık tutmak için gittim. Öncelerden açıkta ağ olurdu şimdi kıyıya paralel bir sürü ağ var. Olta atmaya yer bulamadım. Jandarmayı aradım bana Anavutköy Jandarma karakolunun telefonunu verdiler. Orayı aradım nöbetci subaya bağlanmak için baya bir bekledim. Nöbetci subay oranın Polis bölgesi olduğunu beyan etti. Polisi aradım bizimle alakası yok dendi. Kim bakıyor bu Şamlar barajına arkadaş. Tırıvırı atılıyor bol bol, her taraf ağ dolu üç kuruşluk bir zevkimiz var onunda içine ettiler.

2. rko

rko mustafa

Bildiğim kadarı ile jandarma bölgesi , çok işleri var ya gelmemişlerdir:(

3. cakall

cakall Burhan Sait

bende jandarma biliyorum özellikle üzerine basasa dedim yok dediler. yazıklar olsun hepsine.

4. çapari

çapari

Favori Kamış:
    olta,çapari
    En İyi Avı:
    10 kilo istavrit(daha yeniyken ikinci defa balığa çıktığımda :) )
    156 dan alayı arayıp şikayet etseydiniz karakolu

5. cakall

cakall Burhan Sait

neyi şikayet edeyim ki bizim bölgemiz değil diyip kapadılar telefonu. demekki kimse ilgilenmediği için herbir taraf ağla kaplı.

6. ozkan79

ozkan79 özkan

Pire icin yorgani yakmak yanlis.

7. cakall

cakall Burhan Sait

Özkan kardeşim pire için derken pire barajdaki balıklarmı oluyor ! Bende Alibeyköylüyüm Şamlar yakın müsait olduğunda bi gidip görmeni isterim. Yazıklar olsun demem hakaret anlamında değil ama kimsenin ilgilenmemesine yinede yazıklar olsun...