İstanbul Sarıyer Kıyı Raporu Bakmazsan kaçırırsın :)

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında Anticore tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. Anticore

Anticore Ahmet Erdem

Arkadaşlar bugün çok güzel balık yaptı tek başıma 17 kilo istavrit evet evet yanlış duymadınız 17 kilo istavrit. ve 15 tane çinekop ..... toplam 3 adet olta kullandım 2 tanesi yemli birisi çapari .güzel bir gündü kullanılan malzemeler hazır alınmıştır .

Son düzenleme: 10 Kasım 2011
  2. 3182

3182

Sorması ayıp taşırken kolun yorulmadımı?

3. Anticore

Anticore Ahmet Erdem

Arabayla geldim üstat :)

4. Aret

Aret Aret

En İyi Avı:
    Kalkan 4,5 kg. (Boğaz'da)
    Keşke yanlış duymuş olsaydık. Bir günde tek başına 5 kilodan fazla balık yakalamanın yasak olduğunu bilmiyor musun? Hadi yasağı geçtim, o kadar balığı ne yapacaksın? 2-3 kilo yakalayıp, sonra lüfere baksan daha iyi bir avcılık olmaz mıydı?

5. 3182

3182

He o zaman varil satıyolar karaköyde 100 kiloluk hani şu kimyasal ların taşınmasında kullanılıyo bi dahakine ondan al bir tane. İçine de kuru buz tuzlu sudan yapılan koyarsın bolca akşama kadar suyuda değiştirme derdi kalmaz 25-30 kilo rahat rahat tutarsın.

6. Anticore

Anticore Ahmet Erdem

günlük 5 kilo dan sonrasının yasak oldugunu bilmiyordum :S

7. 3182

3182

Bundan sonra daha dikkatli olursun. Birde şu var o kadar balığı nasıl avlakta muhafaza ediyosun? Dipte kalanlar ezilir bozulur yazık günah. Sonra eve götürdün o kadar balığı kim yiyecek?

8. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20 & Spirit Surf 3.90 - ProCatch Carbospin Pro 2.70
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Her yeni gün daha iyisi için bir fırsattır..
    Evet sınır 5 kilo ama arkadaşımız bilmiyormuş, üzerine gidip hevesini kırmayalım.. Artık öğrendigine göre bundan sonraki avlarında daha dikkatli olacağına eminim.. Yalnız ne kadar keyif aldığını da tahmin edebiliyorum..

9. eldvin

eldvin Erdoğan Özalp

En İyi Avı:
    30cm Lufer Familyası
    Resmen vurgunçaparinin reklamı olmuş bu. Herneyse umarım bundan sonra daha dikkatli avlanırsınız...

10. erolcinar13

erolcinar13 Erol

bu güzel avınla beraber yasağıda öğrenmiş oldun, yasağı bırak matıkende bu kadar balığı tutmana gerek yok ailen bir tabur kadar yoksa. 3-4kilo yeter. bari balıkları konu komşuya dağıt ziyan olmasın. 17kg buzluğada sığmaz.

11. drasty41

drasty41 Recep

Favori Kamış:
    lineaeffe unicast, spro spin2,70 ve 2,40
    Favori Makine:
    shimano exage ryobi ekusima4000
    Sevgili mehmet, forumda 2/2 tebliğ var, lütfen oraya bir göz at derim ben, bir amatör balıkçının, günlük balık yakalama limiti 5 kg dır. Bilmiyordum demişsin, bunu kabul ettik, bi dahaki sefere, daha bilinçli avlanırsın artık, rast gele.

12. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20 & Spirit Surf 3.90 - ProCatch Carbospin Pro 2.70
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Her yeni gün daha iyisi için bir fırsattır..
    Tebliğin ilgili bölümü aynen şöyle (bilgi içindir);
    Adet cinsinden limit verilen türlerde kg cinsinden limitlere bakılmaz. Kg cinsinden limit verilen türlerde, avlanılan tür tek veya karışık olsun 5 kiloyu geçemez. Adet miktarı her türün ayrı ayrı avlanabileceği miktar olmayıp, gün içinde avlanabilecek toplam balık sayısıdır. Adet sınırlamasına tabi birden fazla türün avlandığı durumda, avlanılan balıklar tek tür gibi kabul edilir. Bu durumda avlanılan toplam balık adeti 10'u geçemez. Adet ve Kg sınırlamasına tabi türlerin karışık olarak avlandığı durumunda ise, adet sınırlamasına tabi türün avlanabileceği adetten az olması halinde, avlanılan tüm balıklar için kg sınırlaması esas alınır.

13. vessa

vessa gürel

Favori Kamış:
    Alivio CX Surf TE
    Favori Makine:
    Daiwa WindCast X5000
    En İyi Avı:
    5.7 aynalı
    o odun gıbı caparıylemı aldın hadı canım bu kadar mıllet bılmıyo sankı nasıl caparı oldugunu bızde yedık hadı ordan

14. cankiri

cankiri kenan

En İyi Avı:
    Lüfer
    bana hikaye gibi geldi sanki bu işin içinde reklam var.vurgun çapari mi çılgın çapari mi neyse onun çok saglam reklamı yapılmış.satış sitesi de var hadin hepimiz vurgun alalım:D

15. Anticore

Anticore Ahmet Erdem

insanların çaparinin ne tür marka oldugunu soracagı için yazmıştım ama kaldırdım reklam falan değildir .

16. vessa

vessa gürel

Favori Kamış:
    Alivio CX Surf TE
    Favori Makine:
    Daiwa WindCast X5000
    En İyi Avı:
    5.7 aynalı
    ne o reklam ucretını odemedıler mı lınkını kaldırmışsın:)yanlış anlama kımsenın malını kotulemıyoruz ama o dedıgın caparı bogaza gelmez bu gun bende balıktaydım balık boldu ve ıyıydı arkadaşıom dedıgın caparıyı actı tek balık alamadı buna emın ol TEK balık alamadı ne zamankı sıradan pıyasa caparısı taktı resmen şow yaptı ve dedıgın caparı burdakılerın nerdeyse ıkı katı fıyatına satılıyo bogazda tek kural gecerlıdır takım ne kadar ınceyse o kadar avcıdır ben bunu bılırım bunu soylerım her balık ıcın gecerlıdır

17. Anticore

Anticore Ahmet Erdem

REKLAM İLE BİR İLGİSİ YOK YENİ BAŞLAYANLAR MERAK EDİCEKTİR NE TÜR ÇAPARİ KULLANDIGIMI ... BENDE İLK ZAMANLAR MERAK EDERDİM KİMSE YARDIMCI OLMAZDI BENDE BANA YAPILANIN AYNISINI YAPMAK İSTEMİYORUM ELİMDEN GELDİGİNCE YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIYORUM . O YÜZDEN İNSANLAR SORMADAN BEN YAZMIŞTIM AMA KALDIRDIM . YETERLİMİ ! ? banghead Doğrudur ama bende ince takım kullandım ama insanlara karşı ön yargılı olma ben ilk defa bu çapariyi kullandım ve verim aldım paylaştım alt tarafı bu ... ama sen ön yargılı olarak kötüye çekiyorsun .. sen bilirsin.. dostum unutma insanlara karşı ön yargılı olmayı bırak. bir psikolok stajyerinin tavsiyesi ....

18. posedion

posedion onur

Sarıyer buyukdere ve civarında 3 gündür gırgırlar avlanmıyor (bayramdan dolayı olabilir)bu sebepten olucaktırki 3 gündür iyi balık yaptı.Gözlemlerime göre olta attığımız suda önümüzde ağ çevirmiyorlarsa güzel balık alıyoruz ne zaman o lanet gırgırlar gelip durmaksızın ağ atıyorlar işte o zaman balık beklede gelsin.

19. Anticore

Anticore Ahmet Erdem

Aynen öyle bayramdan önce 1 hafta elim boş döndüm hep çok şükür bugün çok iyiyiydi ama 5 kilo sınırı oldugunu bilseydim bu kadar çok tutmazdım :S reeling

20. posedion

posedion onur

Bilseydim tutmazdım diyorsun,sende bu vesile ile öğrenmiş oldun bir sonraki avında daha dikkatli olursun.Güzel avlar bol şanslar..Rast gelsin.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.