istanbul sazlı bosna barajı son durum

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında bay_maximum tarafından paylaşıldı.

1. bay_maximum

bay_maximum HALİL

Favori Kamış:
    alba star 2808 4m
    Favori Makine:
    daiwa crossfire 3000x
    En İyi Avı:
    13 kilo pullu
    istanbul sazlı bosna barajında kenarda tırıvırı ile av yapan 3 5 kişi ye rastlardım:mad: jandarma cezada yazardı ama öğrendimki o bişi dilmiş gece sat 12 den itibaren botlarla göle açılınıp bir baştan bir başa ağ çekiolar sabahda ufak büyük demeden sazan yayın turna testere(tatlı su levreği) avlıyorlar aslında avlamak demicem katlediolar ama o göl ısrarla oraya gelenleri boş çevirmio yakın zamnda avlacak balığımız olmucak o zamn ne yapacağız :confused: bilmiorum ayrıca israil sazanından göl geçilmiyor bu dönemlerde israil sazanı avlamak için sırf gidiyorum ya inanın eti çok kılçıklı her şeye gelen bir balık sazlı bosna gibi bir barajıda bitirecekler ya:( :(

2. sniper85

sniper85 Davut

Favori Kamış:
    LINEAEFFE OYSTER CAST 4.50
    Favori Makine:
    OKUMA POWER LINER PL 865
    En İyi Avı:
    Onu hâlâ arıyorum...
    İsteme istemeye de olsa sana katılıyorum Halil kardeşim. Geçtiğimiz haftasonu ben de oradaydım önümüzde bir kaç kaşığıım kaptırdığım otlar vardı suyun dibi de göründüğü için kaşıkları almaya suya girdim. Otların içi full tırıvırı. hepsini temizledim Allah'tan benim aldıklarım temiz sayılırdı sadece bir kaya balığı takılmış. o tırıvırılara takılan iğneler de kalmış tabi. hatta benim kaşıklardan birini de bu tırıvırılardan çıkardım. Bu sadece bir sazlığın dibi tabi kim bilir bu şekilde olan daha kaç sazlık vardır. Allah ıslah etsin ne diyim.

3. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
  4. bay_maximum

bay_maximum HALİL

Favori Kamış:
    alba star 2808 4m
    Favori Makine:
    daiwa crossfire 3000x
    En İyi Avı:
    13 kilo pullu
    jandarma ne kadar çalışabilirki onlarla ne derece uğraşabilir balıkçı balığı satıyor havyar zamanı sazan satıyor yakında satacak sazanını kendisi bitiriyor aslınd akendi ekmğine kendi çamur bulaştırıyor yazık sadece bilinçli olmak lazım her şeyi devletten kolluktan beklemek yanlış bizde uyaralım ayrıca biras daha dikkatli ve bilinçli olalım bu konuda
    oltanın zilinde kulağı olmayanın bu mesajda gözü olmazmış:confused:

5. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    SAYIN MEHMET NURİ AKKAYA,

30.05.2010 23:48:56 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞUNUZ 3751 SIRA NUMARALI BAŞVURUNUZLA
    İLGİLİ GEREKLİ İNCELEME YAPILMIŞTIR.

İNCELEME NETİCESİNDE;
    Konuyla ilgili bilginize başvurulduğunda, "Erzurum ilinde
    ikamet ettiğinizi, bir arkadaşınızın internet sitesinde bu tür
    konuşmalar olduğu yönünde size bilgi vermesi üzerine konuya
    duyarlılık gösterilmesini istediğiniz için müracaatta
    bulunduğunuzu" beyan ettiğiniz tespit edilmiştir.

Arnavutköy Merkez J.Krk.K.lığınca, (24) saat esasına göre bölgeye devriye
    faaliyetleri planlanarak gerekli kontroller yapılmaktadır.
    Arnavutköy Merkez J.Krk.K.lığı tarafından, 29 Mart 2010 tarihinde Sazlıbosna Baraj
    Göleti'ne tekne ile giren ve ağ ile balık avlayan bir şahıs hakkında yasal işlem
    yapılarak (723) TL idari para cezası uygulanmış ve el konulan malzemeler Arnavutköy
    İlçe Tarım Müdürlüğüne teslim edilmiştir.
    Merkez J.Krk.K.lığınca, Sazlıbosna Köyü Muhtarlığı ve Sazlıbosna Havza Şefliği ile
    koordineli olarak çıkartılan devriyelerle bölgede kontroller yapılmaktadır. Bugüne
    kadar yapılan kontrollerde, tırıvırı (naylondan imal edilen oltanın ucuna kurşunla
    birlikte takılarak suya atılan ve ağ görevi görerek balıkları avlamayı sağlayan
    alet) ile avlanan ve bakkallarda balık satışı yapan bir şahıs tespit edilememiştir.
    Bu vesile ile Jandarma Teşkilâtı olarak, vatandaşlarımıza en iyi bir şekilde hizmet
    edebilme gayret ve çabası içinde bulunduğumuzu özellikle belirtmek isteriz.
    Konuya göstermiş olduğunuz duyarlılığa teşekkür eder, esenlikler dileriz.

Nurettin ALKAN
    J.Kur.Alb.
    Genel Sekreter

6. Eray_1984

Eray_1984 ERAY

Favori Kamış:
    BARRACUDA 1000 300 CM GÖL KAMIŞ
    Favori Makine:
    BARRACUDA BR 50 F MAKİNA
    En İyi Avı:
    SAZAN 1,200 gr
    Herkese Selam Sazli Bosnaya 3 Senedir Gitmekteydim Ve Dediğiniz Gibi Ilk önceleri Triviri Aşiri Derecede Kullanilmaktaydi Ama şuan Eskisi Kadar Yok Ama Ağ Cekme Olayi Halen Var Oranin Köylüleri Bir Yana Başka Yerden Gelipte Akşamdan Ağ Atanlar Var Jandarma Kontrol Etmiyor Demeyin Ediyor Ama Ne Kadar Sik Kontrol Edebilirki Kendi Gözlerimle şahit Oldum Bir Akşam Arkadaşlar Toplandik Sazlibosnaya Gittik 22.00 Civari Sabah 07.00 Oldu 1 Tane Bile Balik Yok Sabah Hava Aydinlanmaya Başladiki Bir Tekne Geldi Ve önümüzde Bulunan Bi Hayli Uzun Olan Aği Topladi Cekti Gitti çok Sinir Bozucu Bir Durumdu şuanda Büyükçekmeceye Gitmekteyim Ağ Cekme Var Ama Az Ama Triviri Gibi Lanet Bişey Burda Daha Yoğun Gördüğüm Kadari Ile Bunu Satiçilarda Kesmek Lazim

7. jackmaldow

jackmaldow Jack

Favori Kamış:
    Okuma Salina Sea Spin 2.40 + Trabucco Sinergy Sea Bass 3.50 + Pioneer 1.65
    Favori Makine:
    Okuma Flame 30 + Trabucco Arkon RD 6000 + Pioneer 102L
    Gitmeye bile değmez cuma günü gittim yaklaşık 50 den fazla olta vardı tırıvırı küspe ne ararsan botla giriyorlardı turna yayın için.

8. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Arnavutköy Merkez J.Krk.K.lığınca, (24) saat esasına göre bölgeye devriye
    faaliyetleri planlanarak gerekli kontroller yapılmaktadır.

Merkez J.Krk.K.lığınca, Sazlıbosna Köyü Muhtarlığı ve Sazlıbosna Havza Şefliği ile koordineli olarak çıkartılan devriyelerle bölgede kontroller yapılmaktadır. Bugüne kadar yapılan kontrollerde, tırıvırı (naylondan imal edilen oltanın ucuna kurşunla birlikte takılarak suya atılan ve ağ görevi görerek balıkları avlamayı sağlayan alet) ile avlanan ve bakkallarda balık satışı yapan bir şahıs tespit edilememiştir.

Bu vesile ile Jandarma Teşkilâtı olarak, vatandaşlarımıza en iyi bir şekilde hizmet edebilme gayret ve çabası içinde bulunduğumuzu özellikle belirtmek isteriz.
    Konuya göstermiş olduğunuz duyarlılığa teşekkür eder, esenlikler dileriz.

Nurettin ALKAN
    J.Kur.Alb.
    Genel Sekreter

diye buyurmuştu, sevgili Genel Sekreterimiz.:confused: :)

9. jackmaldow

jackmaldow Jack

Favori Kamış:
    Okuma Salina Sea Spin 2.40 + Trabucco Sinergy Sea Bass 3.50 + Pioneer 1.65
    Favori Makine:
    Okuma Flame 30 + Trabucco Arkon RD 6000 + Pioneer 102L
    Valla ben bilmiyorum sinirlendim açıkçası adamlar orta yerde konuşmuyor biri geldi ağzından kaçırdı uyardı söyleme diye adamlar oltaları toplarken bir baktım tırıvırıyıda çıkarıyor ..
    6,7 saat dip oltasıyla 3 olta ile durmama rağmen hiçbirşey gelmedi.

10. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Jack kardeşim sinirlenmek yaraya merhem olmuyor. Bilakis "lanet olsun" deyip usanırsak, meydanı istilacıya, bohçacıya, katliamcıya, hoyrat ellere teslim etmiş olmaz mıyız?

İlgilisini haberdar edelim hiç olmazsa, bir "alo" diyelim. Belki, Arnavutköy Merkez J.Krk.K.lığı Genel Sekreteri J.Kur.Alb. Nurettin ALKAN'a bizzat gidelim.
    .

11. vıra-vıra

vıra-vıra erol

Favori Kamış:
    Kudos 4.20 lm8 surf carbon. SEAmaster hunter 3:90
    Favori Makine:
    SİLSTAR allisa fd6000 Spro superlong 460s alu. D.A.M qıuck sylt fd380
    sazlıbosna bıtmıs arkadaslar ben oranın barajdan oncekı halınıde bılıyorum cocuklugumun balık sevdamın basladıgı yer sımılerde bu halde olmasına cok uzuluyorum bugunogle saatlerınde gıttım 3 adet dıp oltası attım 6 saatte bır kere dahı tık demedı. halen cıddı hıc bır onlem yok

12. vıra-vıra

vıra-vıra erol

Favori Kamış:
    Kudos 4.20 lm8 surf carbon. SEAmaster hunter 3:90
    Favori Makine:
    SİLSTAR allisa fd6000 Spro superlong 460s alu. D.A.M qıuck sylt fd380
    tık yok özü buu