Merhaba, Ben Bilal. Şirinevler'de oturuyorum. Lise yıllarından beri balık tutmaya meraklıyım. Ama pek de tecrübeli sayılmam. Bugüne kadar sadece bir kere tatlısuya gittim. Onun dışında daha çok İstanbul'da avlandım. Önümüzdeki yaz Ege'de büyük balık avlamak, tatlısuya gitmek trofeler avlamak hayallerim. Herkese selam ve muhabbetle.
Bilal merhaba, Hasseten tatlısu avlarında özlemini duyduğun trofelere kavuşmanı dilerim. Aramıza hoş geldin, sefalar getirdin.
Hoşgeldin Bilal kardeş, Ben de eski bir Şirinevler'liyim 35 sene kadar Şimdi Sakarya'dayım, arada bir gelir giderim eski semtime. Belki Boğaz'da filan denk geliriz Haberleşelim
bilal abi hoşgeldin aramıza.gerçi bende yeni katıldım ama genede senden eski oldugum için hoşgeldin dedim.abi bende şirinevlerde oturuyorum.nihayet şirinevlerde oturan birine denk geldim.tekrar hoşgeldin.burada keyifli muhabbetler geçirecegine eminim.bol balıklı günler seninle olsun....
Hepinize içtenlikle teşekkür ediyorum. Böyle bir platformunu sağlayanlara da ayrıca teşekkür ediyorum. Farkındalar mı bilmem ama, amatör balıkçıların hem doğaya, hem de birbirine daha saygılı olmalarına katkıda bulunuyorlar.