Istanbul Tuzlada Neler çikiyo

Konu, 'Bölgeler' kısmında fuatbc tarafından paylaşıldı.

1. fuatbc

fuatbc fuat

En İyi Avı:
    750 gr kefal
    Istanbul Tuzlada Neler Çıkıyor

merhaba buyuklerım kucuklerım ben tuzlada oturmaktayım adım fuat yenı tekne aldım dunde motorunu aldım motoru bakıma verıp aldıktan sonra bısmıllah deyıp denıze cıkıcam fakat tuzlada bı kac kere balıga cıktıgımda mezgıt ve kırlangıc aldım ve bı kac tane kıraca bunların dısında neler cıkıyor bu bolgede olupta balıga cıkan yada bılgısı olan arkadaslardan yardımlarını beklıyorum acayıp heyecan ıcındeyım balıga cıkmak ıcın sabırsızım suana kadar kımınle balıga cıktıysam bezdırdım balık olunca benı kımse balıktan alı koyamaz okadar cok sevıyorum ama artık allahın ıznıyle rahat bı sekılde kendı teknemle balıga cıkacam bana hyangı balıkların hangı bolgelerden cıktıklarını ve hangı yem ve takıma geldıklerını yazarsanız cok sevınırım sımdıden herkese tesekkur ederım.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 7 Eylül 2009
  2. fuatbc

fuatbc fuat

En İyi Avı:
    750 gr kefal
    89 kısı bakmıs bı alahın kulu bılmıyormu arkadaslar buralarda avlanan yok sanırım :(

3. shako0982

shako0982 halbudur

abicim ben tuzlada oturuyorum..tekneyle çıkıyorum balığa..tuzlada bu aralar bol mezgit var..sabah erken adanın önünde çapariyle istavrit de oluyo..mezgiti her türlü tutarsın,karides veya midye ile...sabah erken saatlerde istavritde alabilirsin karidesle..

4. fuatbc

fuatbc fuat

En İyi Avı:
    750 gr kefal
    bende mezgıt aldım baya ama ıstavrıtın cıktıgını bılmıyordum ıstavrıtler ırımı pekı ?