İstanbul Tuzlada tekneye çıkıyorduk ve 4 kiloya yakın istavrit alıp dönüyorduk herhalde çapari zamanı geçti bi kaç kere lüfere denedim uzun olta olarak ama sonuç alamadım sadece taktığım bütün istavrit yarım olarak gelmişti acaba şu mevsimde hangi takımla ne tutabilirim
Reis doğru söylüyor tuzla balıkçıları lüfer kaynıyor hemide canlı canlı uzun oltaya yaprak zargana tak hazır uzun olta takımları var al bitane.
Yok güray abi tuzlaya toplasan 2 3 kere gitmemişimdir geçen işim düştü ortalık lüfer kaynıyor oralarda
Tuzla da uzun olta ile yaprak zargana ile lüfer alabilirsiniz. Ben tekneyle lüfer çıktım ben tutamadım ama alan çok kişiyi tanıklık ettim ben düzeneği ayarlayamadım her halde uzun olta takımında ve ya benim av şekilde yalnışlık var galiba ama gidecek olan varsa hemen gelsin bence lüfer ve kofana dolu tuzla....
Tuzla da Sarıkanat lüfer karadan mı? Tekneden mi? Sahilden denemeyi düşünüyorum, 3 iğneli takım ile fileto istavrit. Sarıkanat yakalarsam şükür diyeceğim. Yoksa Kartal sahilini mi önerirsiniz?
tuzlada kıyıdan deneyen var mı hiç?? bende denemeyi düşünüyodum ama vaktim olmadı..umarım iyi sonuç verir..balık cam fabrikasının o taraftaymış..kum iskelesinin ordan atarsanız sanırım sonuç verir..