arkadaşlar yarın kalkan avı için şar köye veya karaburuna gitmeyi düşünüyorum sizinde fikrinizi almak istiyorum başka istanbula yakın olan avlak varmı tavsiyelerinizi bekliyorum özeldende mesaj atabilirsiniz şimdiden teşekkürler
25 sene evvel olsa büyükdere civari derdim ama simdi iskorpit gelincik vs rahat vermez. Kalkan da kalmamistir herhalde oralarda. Kilyos-sile arasina bak bence Ilyas
İlyas merhaba bu aralar sirra kadem bastin galiba yoksun artik piyasada Karaburun falan yazmissin bu aksamdan itibaren ruzgar kuzeyden esmeye basliyacak ve ortalama hizi 35 45 kmh (tahminlere gore) olucak bu durumda ruzgari karsina almis olucaksin degil olta atmak sahile bile inemeyebilirsin. Lodoslu hava lazim.
İlyas kardeş tek söyleyebilecegim rast gelsin hooked çok zor ve sabır ister ve balık şans derim nadiren oluyor olunca da yakalanıyor ben birkaç deneme yaptım boş ve donmuş döndüm aynı zamanda o bölgede dalışta yaptığım için nariren görüyorum ama bazı şartların bi araya gelmesi lazım kalkan balıgı su soğumasıyla karaya gelir biz buna soğuk su düşmesi diyoruz soğuk su düşünce oluyor sana rast gelsin bol şans :thumb:
Merhaba Ünal, senden beklediğimiz güzel haberi bir türlü almak kısmet olmadı. Sanırım Nisan ayını bekleyeceğiz artık, O zaman birlikte bir operasyon yaparız karadeniz sahillere inşallah:thumb:
http://poseidon.hcmr.gr/waves_forecast.php?area_id=bsea yarın şile civarı bu değil olta atmak sahile bile inilmez açılan sayfada sağ üst köşeden sunday ( pazar ı ) seçin.