Selamun aleyküm hayırlı sabahlar.Önceleri karaköy unkapanı halıç balat ve galatada avlanırdım ama artık yeni yerlerdenemek istiyorum.İlk olarak sarayburnu ve küçük çekmece gölü arasındaki sahil oldukça geniş bir yer ve tam olarak ne çıkar nasıl tutarım bilmiyorum.Bu arada en iyi verimi nerde alırım hangi balıkları tutarım ve hangi takımları kullanmalıyım?Şimdiden teşekkür ederim rasgele.
Benim yaptığım gibi yerinde nasıl avlanıyorlar gidip bakmak lazım. Geçen saray burnu kayalıklara gittim, insanlar kurşun takmadan şamandra takarak çapari atıyorlardı çünkü istavritler su yüzünde idi full çekiyorlardı .Bende bir gün son şamandra takarak 2 kg balık tuttum.Dün yine gittim takımlar değişmiş , slikon tek iğne sıyırtma kurşun tekniğine dönmüşler .... yanımda olmadığı için geri döndüm çünkü şamandra takım işe yaramadı....
Merhabalar, Küçükçekmece sahilinde pek bir şey çıkmaz şansınız varsa floryada yeşilköyde zaman zaman istavrit ve zamanında şansınız varsa ve işi biliyorsanız kıyıdan lüfer tutabilirsiniz belki başkada bişey zor. Ama tekneniz varsa yada tekne kiralayıp çıkarsanız menekşe açıkları florya açıkları güzel istavrit yapar her zaman