istanbul yeşilköy-florya balık haberleri

Konu, 'Bölgeler' kısmında mutluay32 tarafından paylaşıldı.

1. mutluay32

mutluay32 mahmut

Öncelikle cümleten slmlar.Bol ve güzel avlar.

Arkadaşlar ben k.çekmecede amatör bir balıkçıyım.İstanbula geleli 1sene oldu.
    Aslında tatlı su balıkçısıyım.Bu taraflarda bu aylar balık çıkarmı bilgisi olan bilgilendirirse sevinirim..reeling

2. yikow

yikow YİĞİT YAŞAROĞLU

Favori Kamış:
    Shimano alivio dx surf 4.20,,Okuma Salina Sea Spin 2.40
    Favori Makine:
    Shımano Alıvıo 4000FB,,Shimano nexave 10000fb
    En İyi Avı:
    Lüfer 33 cm :(
    mahmut abi ugraşırsan mutlaka senı mutlu edıcek avlar yapabilrsin sitede bazı abilerimiz biraz moral bozsada denemesı bedava mesela zargana yeşilkoy de gayet iyi alabilirsin.Zargana icin soyledımı istavrit ıcınde soylemek ısterdım ama cok az denesemde istavriti su sıralar pek yok yeşilköyde:( Şu sıralar malum herkes lüfer bekliyor bizde yeşilkoyde her gece lüfer avlamaya calısıyoruz).Ayrıca kayalık bir bölge oldugu ıcın deneyebilecegin 1.Eşkina 2.Karagöz(Hala var diyorlar alanlar oluyormus daha denemedım ama eskina bizzat almıslıgım var).Bu 2 sini denemeni tavsiye ederim.Tabi benım soylediklerim benden daha cokkk bilgili abilerimizde yardım eder burdan bizde bilgileniriz.Eger yardımım dokunduysa ne mutlu bana :)

3. mutluay32

mutluay32 mahmut

eyw kardeşim sağol....532 410 89 52 tel numaram... haberleşip gidelim istersen...

4. travla61

travla61 ibrahim

avcılar sahıli ve menekse plajını tavsıye ederım...gecen hafta menekseden 2 tane kalkan aldım...avcılar sahılı 3.5dan sonra ıstavrıt cok gusel yapıo...

5. sametfaki

sametfaki Samet

Favori Kamış:
    ALBA PORSUK 240CM
    Favori Makine:
    KK 60 ALBA
    avcilar sahiline gitmek lazim, bcekmeceden iyidir :)

6. cankiri

cankiri kenan

En İyi Avı:
    Lüfer
    aynı ben de senin gibi tuzlu suya bu sene başladım y.bosnadayım yakın diye yeşilköy florya filan takıldım çok... bi ara istavrit yapıyodu deniz soguyunca o da kesildi müdavimi ustalarımız mayısa kadar olmaz diyor.bogaz raporlarına bi bak istavritsiz dönen yok.ben de gittim bu hafta bogaza hem manzara güzel hem balık bol.

7. sametfaki

sametfaki Samet

Favori Kamış:
    ALBA PORSUK 240CM
    Favori Makine:
    KK 60 ALBA
    haftaya pazar sabah 6 gibi boğazdayım inşallah. tutamıyorum butaraflarda :)