Değerli balıkcı arkadaşlarım, Uzun zamandan beri İstanbula gelememişdim, Gaziantepten salı akşamı İstanbula uçuyorum. Deniz takımlarımı ayarladım. Şimdi bana misafirperverlik yapacak , kayıkla denize açılabileceğimiz bir arkadaş arıyorum, belki Şennur hanım bir çay ikram eder bize))), hayırlısı... İstanbulda avcılar semtinde kalacam, ama yinede bana kıyıdan en güzel nereden balık alabilirim, sarayburnu veya galata çok kalabalık oluyor sanırım. Hiç olmazsa denizde doya doya balık tuttum diyebileceğim bir yer olmalı!!! Palamut avlayabilme imkanım olsa masrafını karçılayacağım bir kayık da olabilir, yeter ki palmut alabilelim. Palamut avına topluca giden arkadaşlara da katılabilirim. Kim bana yardım edecek???
Formda herkes balık avında olsa gerek şaka biryanada inşallah güzel bir av yaparsınız arkadaşlar ellerinden geldiyince yardımcı olacaklardır.
Palamudu yemeye yiyeceğiz de , yakladığımızı mı satın aldığımızı mı biilemiyorum))), bakalım kısmet ne ise o olur))
Temnnim o dur ki bir kaç arkadaş yardımcı olur, ama şunu bilsinler ki ; Gaziantep e gelen her balıkçı arkadaşım benim misafirimdir, Şehrimin misafiridir. İstanbul herkesin şehri, kimsenin hali musait olmayabilir...Tutamazsak da tezgahtan alır yeriz, olmadı eminönündeki kayıklardan yeriz
Abi sen gel kayseriye ben yardımcı olurum turna tut yayın tut beraber yiyelim öyretmiş olursun banada püf noktalarını.
mustafa abi hoşgel inşallah. haftasonuna durumları bilemiyoruz tabi tekneler müsait olur mu ama yine de bir açıklık olursa haber vermeye çalışırız
Telefon numaramı vermekte beis görmüyorum, adımı yazsanız her yerde cıkıyor googlede inşaallah gelir hem çay içeriz hemde balık tutarız. Numaram 0532-6279491 Mustafa Güneş
Kayseriye inçaallah gelmek istiyorum. Kayseriye 11 ci ayda gelmek istiyorum inçaallah nasip olursa gelemeden önce yazarım. Davetin icin teşekkürler .
Avcılarda durum ne bilmiyorum sanırım zargana var. gidebilirseniz sarayburnuna gidin palamut yakalıyorlarmış kıyıdan . gerçi perşembe gününe kadar ne olur ne biter bilemiyorum. umarım güzel geçer güzel avlar yaparsınız. üsküdar civarı olsaydınız yardımcı olmak isterdim..
Abi ben Küçükçekmecedeyim Avcılara çok yakın ama teknemde yok Hafta içi boş vaktimde başkasının yanında çalışınca böyle oluyor....Sahile in Avcılarda yada Menekşe sahilinde birilerini görürsün..Kefale yada Zarganaya olta atarsan verim alırsın.....