istanbul'a yakın verimli av yapılan göller

Konu, 'Göller, Barajlar ve Akarsular' kısmında Yakamoz tarafından paylaşıldı.

1. Yakamoz

Yakamoz MUSTAFA

Favori Kamış:
    LINEAEFFE OYSTER CAST KAMIŞ 3.90
    Favori Makine:
    OKUMA TRAVERTINE TR55 MAKİNE
    En İyi Avı:
    DOSTLARIM
    Herkese iyi akşamlar siz değerli forum üyelerimize affınıza sığınarak bir kaç sorum olacak bu sorularımı yanıtlayacak tüm herkese şimdiden teşekkür ederim.
    Arkadaşlar abiler ablalar kardeşler İstanbul'a yakın mesafede yazın şöyle hem tatlı su avı hemde bir kaç arkadaş geceden gidip piknik yapıp kafamızı dinleyebileceğimiz balık popilasyonu bakımından zengin verimli olan bildiğiniz göller var mı biz iş yerindeki arkadaşlarla geçen yıllarda değirmenköy göletine gidiyorduk bu organizasyon işide bana düştüğü için bu senede aynı yer olmasın diyerek bu yükü sırtıma vurdular bende şimdiden ön araştırma yapıp onları en iyi yere götürmeye çalışıcam çünkü bu arkadaşlara mahçup olmak istemiyorum
    Bu yüzden sizlerin yardımına ihtiyacım var beni bı konuda yanlız bırakmazsanız sizlere müteşekkür kalırım sağlıcakla kalın

2. heckar31

heckar31 kerim

sayın büyüğüm senin yerinde olsam sazlıdere barajına giderdim galiba bahçelievlerde oturuyorsun biraz uzak olucak ama verimini alırsın korkma sağlam bir takımla gidersen sazanlarsa bayılacak imkannın olursa 1-2 gün önce git bir keşif yap güzel bir yeri ilk önce yemle sonra iş oltana kaldı hadi rastgele eğer soruların olursa ben sazlıdereye yakın oturduğum için sana yardımcı olabilirim;)

3. blgn59

blgn59 bilgin

bu konuda yardımcı olucak varsa özeline mesaj atması en hayırlısı olur. yoksa ağcılara adres vermiş olunmasın. sakıncalı bence avlak ismi vermek...