İstanbulda Alabalık yardım lütfen

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında acemibalıkcı71 tarafından paylaşıldı.

1. acemibalıkcı71

acemibalıkcı71 şinasi

Ben İstanbul Avrupa yakasında oturuyorum malum köye gittigimizde balıga gitmek zor oldugu için burada gitmek istiyorum varmı böyle alabalık tutabilecegimiz bir bölge eger isim vermek istemezseniz özelden yazınız lütfen inanın o kadar çok alabalık tutmak istiyorum ki aşagı yukarı haklarında ve avcılıgında her bilgiyi ögrendim ama ne fayda balık tutacak mera yok yardım bekliyorum.

2. ozkan79

ozkan79 özkan

Merhaba;malesef istanbulda aradigin balikdan yok.bende cok isterim ama malesef.

3. bulut1383

bulut1383 ilyas

En İyi Avı:
    lüfer
    istanbulda alabalığı tezgahlarda bulabilirsin ama ben unkapanında deniz alası yakalayanı gördüm

4. 29519

29519

Ayazma deresini dene derim,, şaka şaka sakın haaa aman, her türlü hastalığı kapabilirsin.
    Eğer alabalık tutmak istiyorsan şöyle karadeniz bolu ya doğru uzanacan...

5. xxgokhanzz21

xxgokhanzz21 Gökhan

Favori Kamış:
    Albastar 4.20 krokodil
    Favori Makine:
    Banax 2000
    En İyi Avı:
    34 Cm alabalık
    Neden olmasın elbet vardır :) ancak öyle yerler varsada zorlu parkurlardan geçmen gerek.

6. acemibalıkcı71

acemibalıkcı71 şinasi

Off keşke öyle güzel bir yer olsa tek parasıyla girmeye bile razıyım ama kısmet artık Kırıkkaleye gidersem orada şansımı denemek zorunda kalacagım tabi orada bulursam :)

7. 1903cesaret

1903cesaret erdem

Yakın bir tarihte ayazma deresesine sarıyerden boğaz suyu verilecek bizde mereka bekliyoruz bir iki deneme suyu vermesinden sonra derede bir sürü balık vardı hanı olta atasım gelmedi değil.