tebrikler koral yakışıklı balıklar,bir karşılaşamadık seninle yahu hoş,insan orda kendini kaybeder senin o abilerin,babasını kaçırdım gece, igneler ufak geldi
teşekkürler.... hehe Allah sana kocamanlarını nasip eylesin ...karşılaşalım artıkta nasıl? ah olmassa..
arkadaşlar tebrikler.Ne güzel hem boğaz hemde balığın kıralı daha ne olsunki.Dostum senden ricam kullandığın sahtenin markası ve kod numarası.Lüfer için ideal olduğu aşikar.Paylaşırsan sevinirim.Hoşçakal
Avlarınız hep neşeli ve tadında olsun. Her karede gülen yüzün, hayatın her anında da gülsün güzel kardeşim. Dahasına rastgelsin.
Sevgili Koral seni 2/2 nolu sirküler kapsamında avlanmaya davet ediyorum.Bu balıkların hepsi ufacık ve limit altı.Değil en az bir kez yumurta bırakmak,nasıl bırakılacağını bile henüz öğrenememiştir bu miniminnnacık balıkçıklar.Nasıl avladın ,nasıl seyirci kaldın bu katliama.Gitmiş küçücük yavrucaklar oy oy oy...! Şaka yaptım dostum, e birazda çinekop kıskançlığı var serde
Slm abicim balıklar harika istanbuz harika istanbulu çok bilmiyorum ama kale cafe diye biryerde kahvaltı yapmıştık oraya benziyor
teşekkürler .. inanki abi balık her sahteye atlıyor ....sadece bu avlar ve burası için bahsediyorum 1,5 tl lik en dandik rapala ile alındı balıklar mavi.... teşekkürler .. hede be...... teşekkürler kale kafe dikkatimi çekmedi.... aa nasıl görmedim onur neyse senide pistlerde görmek isteriz...
Maşallah,demekki yavaş yavaş balık tutmasını öğreniyorsun,tabi balıkları başkaları tutup resimleri sen çektirmediysen. Öyle veya böyle biz henüz istavrit bile göremezken çinekopların orda bu zamanda çıkması pek hayra alamet değil.Yazın sonuna doğru burda çıkardı genelde.Belki tersi olur,önce orda sonra burda.Balıkları bitirmeyin bu tarafada kışkışlayın. Afiyet olsun demiyeceğim,zaten olmuştur çoktan Tutan her kimse ellerine sağlık
Cumartesi günü bende oradaydım sizin yanınızda. Olta atmadan etrafı seyretmek bile keyif verdi. Bol bol fotoğraf çektim. O kadar insan yevmiye ile çalıştırsan öyle çalışmaz.
abni burası özel bir avlak burada balık oluyor bu kadar çok olmassa bile rica ederim bu arada bazısında benb tutmadım zaten iyi tahmin etmişin doğru söze ne gerek