İstanbul'da av için arkadaş arıyoruz!!!

Konu, 'Tanışalım' kısmında havagazi askeri tarafından paylaşıldı.

1. havagazi askeri

havagazi askeri Soner Pehlivan

En İyi Avı:
    Sazan 9.3 kg, Turna 3.5 kg, Yayın 15.4 kg
    Arkadaşlar selamlar,

Bugün Tekirdağ'dan İstanbul'a gideceğim. Bir arkadaşım da benimle olacak. Boğaz bölgesinde hiç balık avı tecrübemiz olmadı. Bu bölgede bize yardımcı olabilecek, bizimle birlikte av yapabilecek ve iki tane iyi insan tanıyıp, arkadaş olmak isteyecek kimse var mıdır acaba :) i

Özelden cep telefonumu verebilirim, Cumartesi sabahı erken saatlerde olmak üzere boğazın her mevkisinde, her türlü organizasyona açığız. Varolan organizasyona da katılabiliriz. Malzemelerimizin hepsi mevcut, yalnızca boğazda balık nasıl tutulur gösterebilecek ve muhabbeti güzel olan dostlara ihtiyacımız var.mrsparkle

Teşekkürler.
    Soner

2. cyhnckr

cyhnckr Ceyhun

Favori Kamış:
    Shimano Ultegra, Major Craft Solpara 275 50gr, Italcanna Jigging
    Favori Makine:
    Penn Affinity, Daiwa Emblem Pro 6000A, FinNor Marquesa 40II,Daiwa Exceler 4000HA,Daiwa Saltist 4500
    En İyi Avı:
    43cm palamut , 50cm Lüfer , 7,5kg Sarıkuyruk
    yarın Tarabya'da olacağız. Bu aralar istavrit var. Uğrarsanız yardımcı olurum :) Ceyhun 05388898179 Buluşma yerimiz: Tarabya Otelini Sarıyer'e doğru 200m geçince.

3. havagazi askeri

En İyi Avı:
    Ceyhun hocam çok sağol, telefonu kaydettim, yarın bir aksilik olmazsa arayacağım, saat kaç gibi orda olacaksınız?

Mutlu Abicim, sağolasın, kayıt ettim, o tarihlerde İstanbul planım olursa iletişime geçeceğim.

4. havagazi askeri

En İyi Avı:
    Çok şükür bize de TFT ile beraber bir av yapma ve muhabbet etme fırsatı doğdu. Başta Ceyhun ve Emir Abi'nin verdiği yegane bilgiler sayesinde daha katedecek çook yolumuz olduğunun bilincine vardık :)

Bu arada Ceyhun, haftasonu olacak tekneli teknesiz, balıklı balıksız organizasyonlara katılmaya talibim :)

Güzel bir gündü, hepinize teşekkürler.

5. balikci_82

balikci_82 nusret

Favori Kamış:
    okuma salina 4.20 3 parça
    Favori Makine:
    daiwa windcasst
    En İyi Avı:
    #direnlüfer
    hoş geldin soner ben bu hafta yoktum avda ama muhabbeti özledim açıkcası her zaman bekleriz tarabya ya