Merhabalar arkadaşlar; İstanbulda bu hafta sonu keşife cıkacagım.Daha once gidipte olgunlasmasını bekledigim bir kac yer var.Eger sabırla bekledigim goletler bekledigim gibi olursa bu sene cok verimli gecicek.Sizlere raporlarımı sunacagım.Amacım av degil dedigim gibi keşif ama gitmişken test etmezsek ayıp olur Bu yolculukta bana eslik edecek bir yaren cıkarsa sevinirim.Aracım var can guvenliginiz bana ait
ekipmanlarımda bir kac eksiklerim var özellikle rapala konusunda bunları tamamladıktan sona bi saros turu yapmayı düsünüyorum aracım var 2 günlük bir gezi güzel olur. lemodella@hotmail.com ulaşabilirsiniz veya 0 530 206 90 96
Benim botun motoru 2,5 Hp bot 320 Cm bu yüzden denizde kullanmıyorum. Fakat gölde güzel oluyor. Bunun için saros bana uymaz hemde çok uzak
hihi hihi hihi hihi o arkadaşın. kendisinin motoru var yanıma gelmişti kaskta bottaydı hihi fakat bi ara düşündük taksak biraz makara yapalım sahildekilere diye ama yapmadık
Furkancım botun cok güzelmiş.Özellikle sazlı dere ve alibeyköy barajlarına gittigimizde turna için işimize cok yarar.Lakin bu c tesi gitmemin sebebi maziden bildigim bir kac mıcır ocagının actıgı göletler.O göletlerde hayat varmı yokmu merak ediyorum.Google eartdan yolları üzerinde calısıyorum.