İstanbulda dalınabilecek yerler?

Konu, 'Zıpkınla Balık Avcılığı' kısmında frontosa tarafından paylaşıldı.

1. frontosa

frontosa tugay

Arkadaşlar istanbulda özellikle avrupa yakası büyükçekmece dolaylarında nerelerde dalınılabilir?

2. Gelibolu_1915

Gelibolu_1915 İsmail Adanalı

Favori Kamış:
    Oyster 420 cast, Placton Hummer 300
    En İyi Avı:
    Eşkina, Gelincik, İspari, bolca İstavrit. 2008 hedefi: Lüfer
    Merhaba,

Kastın zıpkınla dalışsa bilgim yok fakat tüplü dalışsa Beylikdüzü Su altı Sporları Kulübü üyesiyim. Yardımcı olabilirim tüplü dalış konusunda

3. frontosa

frontosa tugay

Onuda yapmak istiyorum ama şuan zıpkınla dalıyorum.Suyun temizliği açısından şüphelerim var istanbulda.

4. Gelibolu_1915

Gelibolu_1915 İsmail Adanalı

Favori Kamış:
    Oyster 420 cast, Placton Hummer 300
    En İyi Avı:
    Eşkina, Gelincik, İspari, bolca İstavrit. 2008 hedefi: Lüfer
    Biz kulup olarak sürekli sualtı temizliği etkinlikleri düzenliyoruz. Bir sonraki etkinlik Silivri'de. Büyükçekmece'de daldığımda su bulanıktı ama kirlilik beklediğimin çok çok altındaydı. Bunun yanında deniz yıldızları, deniz atları, yengeçler su altına ayrı bir güzellik katıyordu.

5. nbariso

nbariso N.Barış ÖMÜR

Favori Kamış:
    Olta-Zıpkın
    En İyi Avı:
    Orfoz 11.5 kg
    Aslına bakarsan, bende İstanbul da nerde dalabilirim diye hep düşünmüşümdür.
    Bir iki kişi var dalan Sarayburnunda,geçerken bazen görüyorum. Adamlar hep belleri balık dolu çıkıyolar.

6. projet

projet anıl

Favori Kamış:
    Apnea
    En İyi Avı:
    -
    cumagünü buyukcekmecedeydim oldukcada temizdi sabah erken saatlerinde hafta içi gitmeni tavsiye ederim. ancak su bulanık görüş mesafesi az araştırdım baktım balık felan bulamadım :D genenlikle albatros tarafı ve ilerisi hoşuma gidiyor kalabalık deil açıkta yüzen yok denilicek kadar az :Dbu arada avcılar civarıda oldukca.iyi kaya diplerinde bir kaç balık var :D eğer yolunuz düşerse beklerim kardeş:)

Son düzenleme: 13 Temmuz 2008