merhab arkadaşlar ben istanbulda kıyıdan gece balık tutmak istiyorum sizden öğrenmek istediğim nerde ne balığı yakalayabilirim hangi avlakta ne çıkar bana biraz bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler
. Amma sabırsız balıkçı çıktın be Birkan Senin forumda cevap beklediğin kadar biz olta başında balık bekliyoruz. Gelmiyor... diye sert bir giriş yaptıktan sonra : madem Gültepe'desin atla otobuse ver elini Sarıyer, Bebek, Emirgan ve bütün Boğaz. Beşiktaş müze yanı,Karaköy,Galata köprüsü,Sarayburnu,yenikapı vs.vs. Her taraftan balık alabilirsin. Ama tavsiyem eger imkanın var ise gunduzden gidip bir keşif yapman. Ha birde İstanbul Kıyı Raporlarını düzenli takip et http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=9448&page=104 Selamlar.
teşekkürler tarkan abi gecen cumartesi baltalimanı na gittim istavrite abi inan oltayı atmadan geldim ya neree gitti bu istavritler bende gece şansımı deneyeyim dedim tavsiyen için sağolasın tarkan abi
Birkan vallahi Deniz Ana vermeyince vermiyor, Bende gecenhafta Emigan'a gittim saat 05:30~13:00 arası inanırmısın 1 adet Trakonya ve 1 adet Zargana tutabildim. Daha ne diyeyim Sana... Ama sıkma canını her felaketi yeni bir şans olarak gör , Bak fenamı atış tekniğini geliştiriyorsun işte. O havayı soluyorsun. Bazı şeylerden uzaklaşıyorsun. EVde otursan Balık tutma şansında olmayacak. Hem ne demiş Nazım Baba, Balıklı günler gö re ceğiz çocuklar , Motorları maviliklere sü re ce ğiz...
merhaba arkadaşım eğer illede gece avlanıcam diyosan gece bu aralar iskorpit çok verimli av veriyor.eti bembeyaz ve çok ta lezzetli.ama dikenleri problem olur ayıklamasıda zor diyosan kefal de deneyebilirsin.ben anadolu yakasında bir kaç yer söyleyebilirim ama sen herhalde av için bu yakaya geçmezsin.arkadaşın söylediği gibi galatayı denemelisin bence baya bol seçeneğin olur o bölgede.rast gele.
onur abi fark etmez ben her hafta sonu anadolu yakasındayım arabada var sen maqanları söyle ne tür malzemeyle gideyim valla çok makbule geçer