ilk defa denedım ve 6 adet kalkan tuttum kıyıdan.. olaki kalkan yakalmak isteyen olursa bır grup kurup kalkan tutmaya ne dersiniz abılerim,arkadaslarım..?
Kardeş Kalkan da boy limiti 40 cm olmakla birlikte biz amatör avcılara yasal limit günlük 2 adettir. Siz sanırım bu yasal limiti aşmışsınız. Umarım bundan sonraki avlarınızda daha dikkatli olur, yasalar dahilinde avlanırsınız. Yasaları vermiş olduğum linki tıklayarak inceleyebilir bilgi sahibi olabilirsiniz.... http://www.balikavi.net/dokuman/teblig.php
. Biliyordum .. burada da yakaladın Beni... Sorarım ben Sana ....Ahhh Ahhh... Ne haber be Koral'ım? Görüşemiyoruz...
. Vallahi forumda bir Kardeşim var benle çok uğraşıyor... onun haricinde iyiyim işte, Ben genelde istavrit tutuyorum. diğer balıkları boğaç hallediyor...
ibrahim kardeş kılıç kalkan ekibi kurucan galiba balıklar için tebrikler birde foto olsa güzel olurdu. birdahaki sefere eklersen bizi daha çok sevindirirsin. malum biz burda o balığa biraz hasretizde o bakımdan.
kalkan tammam lakin kılıç neredeeee ve birde yasal limiti oldugunu bılmıyordum öğrenmıs oldum... resım var lakın ogunku resımlerı beraber gıttıgımız abıler cekmıstı ama kalkanları değilde kendılerını ve benı cekmısler...en azından onları yollarım..
Hocam şu Kalkan işi için bir organizasyon yapaılm beraber 3-4 kişilik. Benim dizelle istediğiniz yere gideriz.(mazot benden) Şu kalkan avını hiç yapmadım, çok merak ediyorum
abicim benım ıcın fark etmez gidelim diyin gidelim.. yalnız bır sartım var yapılan hersey ortak olmalı egerkı olmaz ıse ben zevk haz almam bu mazot değil su bıle olsa bılmem anlatabıldımmı