Selamlar Arkadaşlar , Sormak istediğim konu, istanbul'da veya istanbul'a yakın yerlerde nerede Kalkan yakalayabiliriz?
Haziran ayı sonunda avlanabilir bu zamandan önce %100 yumurtalı olur. Ben size tuzla kıyılarını tavsiye edebilirim. Bu sene hiç balık yokken oradan b,rkaç kalkan haberi gelmişti. Ne olur ne olmaz süüpriz yapabilir yine.
Merhabalar Degerli üstatlarım sizlere bir sorum var yeni konu açmak istemedim. Kalkan avlamak istiyorum mevsimimidir? İstanbuladayım nerelerde bulunabilir bu aylarda kilyos var aklımda siz ne dersiniz silivriyi çok duyyorum ama hiç gitmedim nerelerde olur bilmiyorum bana bilgi verirsen iz çok sevinirim. Herkeze rasgele....
kalkan balığı kalkana giden oldumunu acaba yakınlarda gitmeyi planlıyoruz giden var ise rica etsem bilgi verebilirmi teşekkürler
Son 2 haftasonumu Ormanlı ve Yalıköy'de geçirdim.Denize değil takımı bırakmak sahile bile inilemiyor.Dalgalar çok azgın.Lodoslu havaları kollamanız gerek...
Ormanlı-Yalıköy hattini kullanırım ama, bu mevsimde değil. eylül ekim aylarında verimli oluyor. Lodos varken balık pek çıkmıyor ama poyrazda dalgalı suda daha iyi verim alıyoruz. Ama kasımdan itibaren kıyıdan neredeyse hiç çıkmadı diyebilirim. artık derine çekilmeye başlıyor sanırım..
Kalkana bende gitmek isterim,eger giden olursa beraber gidebiliriz,sile taraflaridanda cikiyormus ama tam meralari bende bilmiyorum.