Merhabalar ben normalde Kuşadası'nda oturuyorum fakat istanbul'a okumaya geldim av meralarını bilmiyorum ve balık tutma hasretiyle yanıp tutuşuyorum yardımcı olursanız sevinirim
öncelikle istanbulada forumada hoşgeldin kardeşim.. eminim forumdaki bütün arkadaşlar sana yardımcı olmak isteyeceklerdir tabi bende dahil... ama forumlarda meralarla ilgili çok büyük sıkıntılar oluyor. şöyle ki; burada ben sana nokta atışı yapabileceğin ve bol balıklı göller tarif edebilirim ama nette ki herhangi bir arama motoruna böyle bişey sorulduğunda bu bilgiler aynen çıkıyor ve orası istila ediliyor.. tırıvırıcılar, ağ atanlar vs... benim önerim bu meralar bilgisine en yakınında balığa çıkan birilerine sormandır..
Hoşbulduk teşekkürler. doğru söylüyorsunuz aslında piyasada bu kadar çok bohçacı varken meraları herkesin görebileceği yerde paylaşmak doğru olmaz
hoşgeldin abicim.İnşallah güzel avlar geçirirsin .Kendini tanıtmadıysan daha tanışalım bölümüne başlık açabilirsın. Tekrar hoşgeldin...
Deniz hoşgeldin foruma, İstanbul'un neresinde ikamet ediyorsun ve şu an elinde İstanbul kıyılarından avlanmaya uygun ekipman bulunuyor mu ? Bu bilgileri verebilirsen bildiğimiz kadarıyla yardımcı olmaya çalışırız
Hoş gelmiş ama tatlı suya gelmiş, bence yanlış gelmiş zira bu kadar uzun bereketli tuzlu su avlakları dururken, tatlı su neden??
Yok Fatihh ağa yaa tatlı suya gelmemiş adam okumaya gelmiş İstanbula birde yazdıklarında tatlı su için mera aradığını belirtmemiş ki zaten ya da ben mi görmüyorum neyse zaten tatlı su için avlak arıyorsa arkadaş biraz boşa kürek çekmek olur haliyle Ama bence Deniz kardeşimizde denizden avlanma yolunu tercih edecektir zaten
Fatih Bey, Tatlı Su'da avlanmayı neden yadırgadığınızı anlamadım. Şahsen şu İstanbul'da içinde adam akıllı kızıl kanat tutulabilecek bir dere bile bulsam, bir daha denizde avlanmazdım. Tercih meselesi...
Nerde elinde olta olan kalabalık görüyorsan, işte orası mutlak bir istavrit veya sarıkanat merasıdır. Arada oralardan izmarit filan çıkan yerlerde vardır elbette. Bundan daha fazlası için, biraz samimiyet kurman lazım daha fazlasını arayanlarla. İstanbul'da balıkçılık olayı %90 istavrit üzerine kuruludur. Cüzi sayıda insan daha başka türlere bakar.
imkan ve tercih meselesi her taraf denizken illede göle baraja gitmek için dünya yol gidilmezki.. he zaten ortalik israil sazanina kalmiş.. Ankara veya denize yakin olmayan bir yer olsa eyvallah yapcak bisey yok tabi..