Arkadaşlarla cuma günü yada haftasonu balıka gitmek istiyoruz istanbulda nerelerden tekne kiralıyabiliriz Motorlu tekneyi bize verirlermi öncelikle onu söyliyeyim vermezlerse yanımızdada kaptan gelebilir Denizcilik lisesi öğrencisiyiz 17-18 yaş aralıklarındayız daha önce tekne kullandık tecrübemiz var yardımlarınızı bekliyorum
Yeşilköy bize uzak kalıyor be erdinç abi boğazda avlancaz çengelköy/üsküdara yakın biryerlerde olursa güzel olur Erdinç abi balık olsunda biz geliriz yeşilköye, peşindeyim erdinç abi
Anadoluhisarı, Göksu deresinde var. Tekneyi size vermezler ama sahibi sizi balığa götürür, isterseniz (belki) bu arada dümen de tutabilirsiniz.
Ben Yenikapı ve Avcılardan sandalda teknede kiralıyorum ama bu iş için en iyi yer yakın oturanlar ve gitme imkanı olanlar için söylüyorum Avcılar hem fiyat olarak uygun hemde kendin kullanıyorsun üstelik biraz açıldığın zamanda boş dönmüyorsun
Bence de haklısın Selim. Avcılar bu iş için biçilmiş kaftan. Peki tekne veya sandal kiraları hakkında da biraz bilgi verir misin? Önümüzdeki günlerde şöyle bi denize açılmayı düşünüoruz da bi kaç arkadaş. Mesela 4 kişilik bi sandal veya motorlu tekne kirası ne kadar. Bir de günlük mü saatlik mi kiralıyorsun?
Kiralar saatlik sandal ve tekneler balık tutmak isteyenlere ayrıcalıklı fiyatla veriliyor. Mesela sandalın saati 7 tl Teknenin saati 15 tl 4 kişi gittiğin zaman ne kadar uzun kalırsanız kalın masraf küçülür 4 e böldüğünüzde kimseye yüklü masraf olmaz hatta 5 kişi bile alır tekneler fiber zaten tavsiye ederim bence değerlendir...
Tekneler motorludur zaten. Peki balık tutmak isteyenlere ayrıcalık olur dedin ya. Biz mesela 4 kişiyiz, balık tutmak için üzeri tenteli bir teknenin günlük(24 saat) kirası ne kadar olur?
Ben üzeri tenteli olarak Yenikapıdan kiraladım saati 20 lira ama günlük verirlermi bilmiyorum hiç o şekilde tekne kiralamadık Avcılarda birkaç noktada var kiralık tekne gittimmi araştırman lazım ...
Merhaba, Ben balığa çıkmak için Yeşilköy, Bakırköy, Küçükçekmece civarlarında kiralık motorlu kayık veya fiber tekne arıyorum. Tekneyi kaptan olmadan kiralamak istiyorum. Tekneyi eşim ve başka bir çift arkadaşımla beraber kullanacağımız için yabancı birisinin yanımızda olmasını istemiyoruz. Bu şekilde kiralayabileceğimiz biryer veya bir şahıs biliyorsanız, bilgilerini paylaşabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler...