öncelikle iyi geceler iyi sahurlar. yarın tatlı su balık avına gitmek istiyoruz fakat gideceğimiz yerlerde kararsız kaldık ömerli barajını söylediler ama ben sizlerinde fikrini almak istedim. balık çeşidi önemli değil oltayla avlayabileceğimiz güzel bir balık türünü hangi gölden tutabilirim. yardımlarınızı bekliyorum
Ömerli barajında şu an itibariyle israil sazanı var bol miktarda Eğer düşünürsen elmalı barajını bir düşün derim pullu sazan bulabilirsin.
ömerliye gideceksen eğer hakiki balık tutmak istiyorsan kiloluk sazanlardan 1. önerim 3 iğneli dip oltası kullanman en az 75 lik kurşunla 100m veya daha fazla ileriye atman gerekir. Çünkü ömerlinin kıyı kesimi otla kaplıdır. Balık yemi göremez yemi görmesi lazım. 2. önerim yemlemeyi iyi yapıcaksın. 3. önerim.iğnelerde boncuk kullanman en az 2 iğne sarı boncuk 1mm ve üstü. kırmızıda olabilir. Ömerlide sabırlı olursan güzel balık alabilirsin. Yardımcı olmaya çalıştım iyi avlar.
ben bayramda 4 günlük kampta olacagım Size rapor yazacagım arkadaslar , Muhtemelen de yakalarım , 2 hafta önce gittigimde ömerli barajının x mevkisinde balık tutanları gördüm botumuzda vardı adamlar 7-8 tane yakalamışlar herbiri 6kg üztüydü bakalım bayramda nolacak hazırlıklar tam gaz devam bu aralar...