Rastgele, bir tekne almayı planlıyorum. yaklaşık 6 metre civarında fiber, içten takma motor. Denizde tutmayı düşünmüyorum. Ancak römork ile suya indirebilecek rampa İstanbul'da nerelerdedir? Olcay KAKICI
selamlar küçükçekmece yeşilköyde musait yerler var. bir de Emirganda bir yer var Şu tekneyi ortak almaya ne dersiniz?
olcay bey merhaba, herşeyden evvel aramıza hoşgeldiniz, ilk mesajda kendinizi tanıtmanızın genel bir uygulama olduğunu hatırlatır aşağıdaki link işinizi göreceğini umarım, keyifli paylaşımlar, http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=25354
Yusuf, Engin, umarım bu soru size de yardımcı olmuştur. daha önce bir arkadaşımla tekne almıştık. bu yüzden arkadaşlığımız zarar gördü. tekneyi alayım. zaten buradan ilan ederim. sizler de gelirsiniz. Zaten balık ve tekne keyfi öyle yalnız yaşanacak şeyler değil gibi gelir bana hep. Özgür, yan tarafta, künye olarak bilgilerim gözüktüğünden dolayı gerek duymadım. ancak forum kurallarına da asilik edip, saçma bir şekilde karşı durmak da istemem. gelgelelim adım, yaşım ve yaşadığım şehir dışında neler yazabilirim bilmiyorum. konunun daha önce açıldığını görebilmiş olsaydım sizleri de meşgul etmezdim. Ama gönderdiğin bağlantı gerçekten yararlı oldu. ayrıca teşekkür ederim.
Sevgili Olcay, ilk mesajda üyenin kendini tanıtmasındaki genel amaç,seni daha yakından tanımak,bizim sana,seninde bize çok daha çabuk kaynaşmanı sağlamak amaçlıdır. buna yaşadığın semt,hangi bölgelerde ne çeşit avlar yaptığın vs,gibi konular eklenebilinir. benimde mesajımda belirtmek istediğim konu bunu belirtmek amaçlı idi,ne seni uyarmak ne de rencide etmek amaçlı. foruma yeni üye olduğundan dolayıdır ki,detaylı arama yapmamış olma ihtimalin yüksek olduğundan da ilgili linki belirttim.eminim ki siteye alıştığın ve ortama ısındığında sende birçok yeni arkadaşa ilgili hatırlatmaları yapacaksın, dolayısı ile herşey bir tarafa aramıza hoşgeldin,çok kısa bir süre içinde paylaşımlarını bekliyoruz, rastgele