istanbulda teknesi olan arkadaşlara

Konu, 'Tekneden Balık Avcılığı' kısmında GAKKOŞ tarafından paylaşıldı.

1. GAKKOŞ

GAKKOŞ ALİ BAŞKAN

Favori Kamış:
    shimano alivio cx 4.20 surf
    Favori Makine:
    OKUMA EPIX PRO EPR-65
    En İyi Avı:
    lüfer
    selam arkadaşlar ben doğma büyüme istanbuldayım aslen elazığlıyım istanbul itfaiyesinde çalışıyorum 30 yıldır denizle haşır neşirim fakat içimde bi uhde kaldı şöyle tekneyle denize açılıp balık tutma keyfi yaşayamadım yokmu yardımcı olabilicek bir arkadaş................yanlış anlaşılmada olmasın bir kaç arkadaş toplanalım bmasrafıda neyse paylaşırız güzel bi gün geçirelim malum tek başına altından kalkması zor u tür işlerin.bide acemi olduğumuz için ustaların nezaretinde bizde birşeyler kapmış oluruz enazından

Son düzenleme: 4 Eylül 2009
  2. erdinc

erdinc erdinç allı

Favori Makine:
    shakespeare
    Çok güzel bir fikir. Ben Eylülden sonra istanbulda olacağım. fakat bu fikri her zaman desteklerim.

3. Dewilefe

Dewilefe Uğur

Favori Kamış:
    Pelican Chalenger Surf 420
    Favori Makine:
    Okuma 6500
    En İyi Avı:
    Kofana
    Selamlar kardeşim...Bzde çamlıca tarafındayız..abimle birlikte hazırız,
    Uğur

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 6 Eylül 2009
  4. REİS

REİS Mahir Ersin

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Torikler-Kofanalar
    Darılma ama dikkatimi çekti de sorayım dedim, 29 yaşında biri nasıl oluyor da 30 yıldır denizle haşır neşir oluyor.? :)

Bu kadar candan söyleyince bir tekne sahibi davet eder balık zamanı.:)
    Rastgele.

5. GAKKOŞ

GAKKOŞ ALİ BAŞKAN

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    OKUMA EPIX PRO EPR-65
    En İyi Avı:
    lüfer
    :) hocam 79 doğumluyum 31 den gün aldım fakat forumda neden 29 yazıyo anlamadım tekne kiralama işinede pek kimse sıcak bakmıyo sanırım karadan devam.:D :rolleyes:

6. sinankantas

sinankantas sinan kantaş

Favori Kamış:
    Shimano-Speedmaster 4.20
    Favori Makine:
    Okuma, Salina 10000
    Merhaba, sarıyer taraflarında bir balıkcının küçük sandalı kiralayıp lüfer'e çıkmıştım. Ev telefonu olması gerekiyor akşam bulmaya çalışacağım.
    Rastgele

7. crazywind

crazywind KEREM

Favori Kamış:
    zıpkın,olta....
    En İyi Avı:
    avlayamadıgım ....
    ben beykozdayım abıler sıze teknemle hazırım bosverın kıralamayı fılan :):)yeterkı zaman ve mekan uysun

8. max cavalera

max cavalera murat

Favori Kamış:
    x_treme-okuma cedross
    Favori Makine:
    okuma px pro..okuma cd 65
    En İyi Avı:
    kofana 3 kg şile acıklarında....palamut ve torikler Büyük beyaz.(70cl)
    ben balıga,balık bana tutkun

selam dostlar benim karadan cok güzel avlanmıslıklarım vardir,dier yerlerde de tekneyle avlanmıslıgımda vardır,silede kasa kasa palamut,lüfer aldıgımı bılırım amcamın teknesıyle..gelin görünki bir türlü kısmet,nasip olmadı bogazdan lüfere palamuda,gercı maruzatımı bı abime ılettim bakalim yakında yatıstan cıkar bi aktivite yaparız abimizle,ama yardımını esirgemeyen abilerimiz,dostlarımız cikarsa cok makbule gecer..

9. max cavalera

max cavalera murat

Favori Kamış:
    x_treme-okuma cedross
    Favori Makine:
    okuma px pro..okuma cd 65
    En İyi Avı:
    kofana 3 kg şile acıklarında....palamut ve torikler Büyük beyaz.(70cl)
    ben balıga,balık bana tutkun

cünkü dedemden babama,babamdan bana gecen bir tutku bu balık..we ılerdede ogluma....lüfer oldugu zaman 2 gün 2 gece uyumadıgımi biliyorum silede teknede..sımdı kim yardım eder bana,ıcimde yanan alevi bastırmak icin

10. fuatbc

fuatbc fuat

En İyi Avı:
    750 gr kefal
    merhaba arkadasım ben yenı tekne aldım ve motorum suan bakımda bakımdan cıktıktan sonra bı kacgun denızın nerelerınde ne var dıye yokluyacam ondan sonra hazır hale gelıcem motorumu aldıktan bı kacgun sonra mısafırım olabılırsın ama ben usta balıkcı degılım bunu bıl bızım buralarda cıkan balıklarda genelde mezgıt kırlangıc az ıstavrıt yenı yenı lufer ama ılerleyen zamanlarda neler olur bılmem egerkı sana uyarsa gel kapım acıktır bende cok kısıden davet bekledım ama nedense ınsanlar pek bı soguk hatta tekne olayını gec yabancı bı yere balık tutmaya gıttıgınde kıyıda balık tutmak ıcın adamlar resmen senı yanlarına almamak ıcın mucadele edıyor cunku yabancısın bız turk ınsanı cok komıgız her neyse bende bu konularda dertlı oldugumdan gelmek ısteyen herkese kapım acıktır.

11. Alp Eren

Alp Eren Alp Eren

Favori Kamış:
    Lineaeffe Extrem Cast
    Favori Makine:
    Okuma
    En İyi Avı:
    8 tane lüfer - kofana
    Abi aynı dertten muzdaribim. Her türlü gelirim. Hem tanışır muhabbet ederiz. Hem de balık tutar eğleniriz. Geçenlerde bi arkadaş kartaldan bi abinin teknesini kiraladılar kaptanla birlikte. yarım gün için sanırım 80 lira verdiler 7-8 kişi. kaptanda sağolsun işi bilen bi abiymiş adaların arkasında güzel yerlere götürmüş epey bi mezgit istavrit falan almışlar. böyle bişey de yapılabilir. yada beykozlu kardeşe takılabiliriz.:) valla bana deniz olsun balık olsun gerisi ne olursa olsun.

12. Resul Eray

Resul Eray Eray

Favori Makine:
    Abu Garcia
    fuat kardşeim bende darıcadayım ve birbirimize yakınız.aynen bende senin yaşadıklarını yaşıyorum desem yeridir.
    tekne davetin hala geçerli ise hafta içi akşam 6 dan sonra hafta sonları full balık için tekliflerre açığım.
    teknen bakımdan çıktı ise severek sana eşlik edebilirim.
    rastgele.

resul eray

13. GAKKOŞ

GAKKOŞ ALİ BAŞKAN

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    OKUMA EPIX PRO EPR-65
    En İyi Avı:
    lüfer
    merhaba arkadasım ben yenı tekne aldım ve motorum suan bakımda bakımdan cıktıktan sonra bı kacgun denızın nerelerınde ne var dıye yokluyacam ondan sonra hazır hale gelıcem motorumu aldıktan bı kacgun sonra mısafırım olabılırsın ama ben usta balıkcı degılım bunu bıl bızım buralarda cıkan balıklarda genelde mezgıt kırlangıc az ıstavrıt yenı yenı lufer ama ılerleyen zamanlarda neler olur bılmem egerkı sana uyarsa gel kapım acıktır bende cok kısıden davet bekledım ama nedense ınsanlar pek bı soguk hatta tekne olayını gec yabancı bı yere balık tutmaya gıttıgınde kıyıda balık tutmak ıcın adamlar resmen senı yanlarına almamak ıcın mucadele edıyor cunku yabancısın bız turk ınsanı cok komıgız her neyse bende bu konularda dertlı oldugumdan gelmek ısteyen herkese kapım acıktır.

eyvallah kardeşim anlayışın için teşekkürler.bende kartalda ikamet ediyorum müsait olduğun birgün buluşup küçük bir organizasyon yapalım...

14. fuatbc

fuatbc fuat

En İyi Avı:
    750 gr kefal
    suanda motor bakımı devam edıyor ınsallah allahın ıznıyle yakın surede alıcagım ve bızım burda sahıl guvenlık cok oldugundan dun burda bı balıkcı abımden tavsıyeler aldım ve evraklarımı tamamlayıp ınsallah 6 gun ıcınde hazır olmayı planlıyorum ınsallah planladıgım gıbı olursa arkadaslar onumuzdekı ayın basında hazırım sızler ıcın :) bana ozelden mesaj atarsanız numaramı yazarım telefonlasırız daha ıyı olur bende ne durumda oldugumu bıldırırım sıze saglıcakla kalın.

15. sinankantas

sinankantas sinan kantaş

Favori Kamış:
    Shimano-Speedmaster 4.20
    Favori Makine:
    Okuma, Salina 10000
    Ali, telefon numarasını buldum, özelden gönderiyorum.