Merhaba forum sakinleri, inanın çıldırmak üzereyim. Henüz gidip denemedim fakat yemli balık tutmaya hasret kaldım. Gerek izmarit olsun gerekse mezgit her gece rüyama giriyor desem yeridir. Oturuyorum iğne bağlamya, çapari için köstek yapıyorum fakat aklım hep yemlide. Gece ya da gündüz hiç fark etmez, istanbulun neresi olursa olsun yine hiç farketmez. Unkapanı ve Galatadan umutluyum biraz yemli balık yapabileceğine dair. Yardım eli uzatın bu kardeşinize de bir yerlerde yemli yapıyorsa bilgi verin. İnanın ekmek su gibi ihtiyacım var bu bilgiye... Şimdiden teşekkür ederim, rastgele...
Selam Emre. Ben de geçen haftasonu Galata'daki kovalarda canlı izmarit gördüm. Ancak hangi saatlerde tutulduğunu bilemeyeceğim. Rastgelsin, raporlarını bekliyoruz.
Oooo Kerem abi sen yaşıyor musun Buyur etmek isterim seni de, şöyle hoş sohbet bir gün geçirelim... Ama kurşunların benden Benim arabayla sabahları 3 kişiyi işe götürüyorum ben maslak tarafına, oradan aşağı iner alırım seni gültepe ya da kağıthaneden. Kararlaştıralım da gidelim bir gün. İnan yemli diye ağaca çıkıyorum Bu arada Alparslan, seni de alırız. Çünkü ben ne kadar Unkapanı kurduysam sen de Galata kurdu sayılırsın
Valla bayadır köprüye uğramıyor sadece geçerken bakıyorum nerdeyse 6 7 ay oldu galata da olta atmıyorum karaköye takılıyorum artık iskeleye
inş bilgilere ulaşırsınız seçkin t senle nasıl görüşebiliriz acil olarak yöneticiler özür dileirm belki, forum kuralarına akırı ama acil o yüzden
ben cumartesi galataya gidicem emre istiyosan beraber yemliye takılırız köprünün karaköy iskelesinin oldugu taraf iri istavrit ve izmarit yapıyor hatta sansın varsa bazen supriz bile yapıyor mırmır gibi gecen ay gözümle gördüm karidese geldi bir tane iriydide
Çok güzel olur Gökhan abi. Mail adresimi verdim, mesajlarda var. Bana bir mail atarsın. Msn e de eklersen konuşuruz uzun uzun. Şuan online olmayacağım. Atölyeye çıkıp köprü için tahta aparatı yapıcam şuan. Bir tane var ama çift olta çalışmayı düşünüyorum.
Seço arkadaş Seçkin isimli bir zatı arıyormuş internette birden sen çıkmışşsın karşısına ,doğum tarihinde tutuyormuş arkadaşı sanmış seni 20 yıldır görmediği bide elektrik işiyle uğraşıyomuş aradığı mümin
Bilmiyorum seço tam olarak ,özellikleri taşıyormsun peki ,baban polismiydi ,tokatta bulundun mu ,Aldoğan isimli arkadaşın oldumu vs.vs. Elektrik işiyle uğraşıyormusun :
dün başka bir forumda 2 arkadaş 15 yıl sonra tesadüf karşılaştı geçen haftada askerlik konusunda iki askar arkadaş tesadüf denk geldi face boook mudur nedir halrt etmiş
sa kusura bakamayın o zaman seçkin tozar kardeş ben erbaada okumuş arkadaş vardı O SEÇKİNİ ARAMIŞTIM yaşın tutuyor kan grubun bile tutuyor KARDEŞ NEYSE SAGLIK OLSUN