Cengiz paşa sende hazırlıklarını yap yavaş yavaş,yaza hazırlan. Uğur zaten hazır. Birde tecrübelerinden faydalanabilecegimiz birisi olsa ne güzel olurdu.
Artık alt mekanlara bakıcaksınız demekki kolay gelsin sizlere umarım güzel avlarınız olur bizlerle paylaşacağınız.
Gerek yok hocam maceraya,çözüm belli 0.30 misina ucuna sağlam bir şok bedeni sonra firdondu sonra 250 gr kursun kiyidan yapistir kafalarina.
Merhaba, İstanbul'da zıpkın avcılığına yeni başladım. Daha çok yeniyim ve malzemelerimle henüz 1 kere dalış yapabildim Ağva taraflarında. Siteyi dolaşarak bilgi edinmeye başlıyacağım. Ufak tüyolar vermek isterseniz Özel mesaj yoluyla da çok sevinirim. İyi avlar
Merhabalar, İstanbulda yaşıyorum ve zıpkınla dalış konusunda çok yeniyim. Ekipmanlarımala henüz bir kere dalış yapabildim oda Ağva taraflarındaydı ve malesef eve elim boş döndüm ama o duyguyu o keyfi yaşamak paha biçilemezdi. Siteyi dolaşarak biraz teknik öğrenmem gerektiğini fark ettim. Ufak tüyoları özel mesaj yoluyla göndermek isterseniz kabul ederim ve sevinirim.. İyi avlar
Merhaba istanbulda adaların sessiz koylarında zıpkın avı yapabilirsin. Kefal sürülerini gördüğünde nefesin iyiyse yatıp beklersen yerli avcı levreklerden iri mırmırlardan avlayabilirsin büyük kaya içleri eşkina ve karagöz yapar. Eylülün son haftasından kasım sonuna kadar levrek sürüleri gene adaların sessiz kıyılarında yatarlar. Pendik tuzla gebze darıca sahilleri karagöz eşkina levrek yapar.