Istanbuldan Adanaya Taşiniyorum

Konu, 'Tanışalım' kısmında kofana_hakan tarafından paylaşıldı.

1. kofana_hakan

kofana_hakan hakan

Favori Kamış:
    cormoran
    Favori Makine:
    banax
    En İyi Avı:
    kofana,4kg,aynalı sazan 6 kg
    Herkese Merhaba . Bir Hafta Içerisinde Istanbuldan Adanaya Taşiniyorum Temelli Olarak . Toki Evlerinde Oturacağim . Eşim Daha Evvelden Yaklaşik 1 Sene Adanada Oturmuş . Amatör Olarak Balik Tutmaktan Inanilmaz Haz Aliyorum . Siteye Hayran Kaldim . çok Iyi Dostluklar Harika Avlar Mükemmel Bilgiler Buldum .
    Malesef Adanayi Bilmiyorum Ama Balik Tutmasini Iyi Bilirim . Ilk Defa Geleceğim Ve çok Heyecanliyim . Adanada Nasil Balik Tutabilirim . Hem Deniz Hemde Tatli Su özellikle Deniz Balikçiliğinda Marmara Denizinde çok Tecrübeliyim Fakat Akdenizde öğreneceğim Ve Tutacağim çok Farkli Türler çok Farkli Teknikler Olduğunu Gördüm . Bana Bu Konuda Yardimci Olursaniz çok Memnun Olurum .
    şimdiden Herkese çok Ama çok Teşekkürederim
    Rasgele

2. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Sevgili Hakan, gerçi bildiğin şeyleri hatırlatacağım ama; "Bol gözlem ve bol deneme" demek istiyorum.

Selamlar, rast gele.:)

3. CalkuT

CalkuT İsmail

Favori Kamış:
    Alba Star
    En İyi Avı:
    yayın 8 kg
    Hosgeldiniz keyifli paylasımlar..Nuri abim tuyoyu vemiş rastgele :)

4. kofana_hakan

kofana_hakan hakan

Favori Kamış:
    cormoran
    Favori Makine:
    banax
    En İyi Avı:
    ilk işim keşif olacak zaten olta malzemesi satan balıkçılardan da tavsiyeler alacağım tabiki
    teşekkürederim

5. kemmrt

kemmrt ALİ KEMAL

Favori Kamış:
    Shimano Beast Master
    Favori Makine:
    Shimano Catana
    En İyi Avı:
    Levrek
    Toki de hangisi acaba. Seyhan Baraj gölü sazan ve tatlı su levreği yakalamak için ideal yerler. Yem olarak küspe, solucan veya mısır idealdir. Malzemeleri yağ camisi yakınındaki dükkandan almanı tavsiye ederim. Ayrıca orda istediğin biilgiyi de alabilirsin. Deniz için Karataş ve Yumurtalık ideal yerler. Levrek, Lagos, Çipura ve tabiki Kefal yakalayabilirsin. Ama ustalık gerektirir. Bence ilk önce şansını Karataş limanda kefal ve levrekte denemilisin. Rastgele

6. kofana_hakan

kofana_hakan hakan

Favori Kamış:
    cormoran
    Favori Makine:
    banax
    En İyi Avı:
    ali abi bilgiler için çok teşekkürederim toki evleri yeşil oba mevkii olacak
    karataş limanı evet daha öncede duydum birde bir hafta sonra taşucuna gideceğim tatil amaçlı orada şansımı deneyeceğim belki birazda tecrübe kazanırım
    marmara denizinden oldukça tecrübeliyim tek acemiliğim akdeniz olacak ama çabuk öğrenirim çünki en büyük keyfim en büyük zevkim balık tutmaktır