herkese slm ben forma yeni üye oldum acemi bir balıkcıyım istanbulda yaşııyormu. bu arada dün sarıyere gittim hiç istavrit yoktu ne zaman sezon açılır sadece mezgit tutabildim yemle
Merhaba Arif, aramıza hoşgeldin, keyifli paylaşımlar dilerim. Sitedeki mezgit konularını aratırsan, ne zaman nerde mezgit tutabileceğin hakkında bilgi edinebilirsin. Son zamanlarda mezgit raporu sunan arkadaşlarımız da vardı hatta.
hoşbulduk fakat ben istavrit tutmak istiyorum ve fazla kimsede yoktu arnavutköyde ve sarıyere doğru sezon ne zaman başlar.
aramıza hoşgeldin Arif, cevabını aradığın birçok sorunun cevabını forumda detaylı arama ile bulabileceğini düşünüyorum, şimdiden keyifli paylaşılar dilerim
Arif;hoşgeldin.Boğazın her iki yakasında da istavrit tutulacak çok yerler var,fakat bu günlerde az miktarda kraça var.oda uğraşmaya değmez.Herhalde bir süre daha bekleyeceğiz.Keyifli paylaşımlar....
necdet bey ilginiz icin teşekkürler bir süre sonra tekrar gidicem raporları geldiğimde sunarım bir süreden bahsetmişsiniz bu süre ne zamandır??
Hoşgeldin tertip bende yeniyim. Ama burda anladımki hızlandırılmış bir eğitim var. Bak oltana koca kafalı kafasının kenarlarında kocaman kanatları olan kırmızı küçük bir balık tutarsan at onu denize.