1977 istanbul doğumluyum. ama aslen bolu luyum 2003 yılından sonra evlendim ve tamamen istanbula yerleştim. Kara ve deniz avcılığı en büyük tutkumdur.son yıllarda ava gidemiyordum. 1 ay önce bir bot aldım ve artık denizdeyim. kara avına ise hiç zaman ayıramaz oldum. onun çaresinide zıpkınla dalarak buldum. hiçdeğilse zıpkında patlama olmuyor avlak yerlerim ise. karadan avlanacaksam sarıyere giderim büyükçekmece gölüne. deniz için ise gürpınardan acılırım. bu aralar yeşilsimli çapariyle iyi istarvit yapıyor. küçük bir şişme botum var ve 55 Ibs lik elektrikli motorla itişgücünü sağlıyorum 90 amperlik bi aküm var. şimdilik idare ediyor. ama diğer insanlar biraz gülünç buluyor bu durumu hatta bu hafta bir avcı motor sesinden kendi sesini duymuyor "laaan manyaklara bak laaan botla gelmişler" diye bağırdı. baya bi güldüm. şimdi ise 2008 yazına güzel bir fiber almayı düşünüyorum. forumdaki paylaşım çok güzel üye olmakta geçiktiğim için üzüldüm. ama zararın neresinden dönersen kardır. herkese rastgele. saygılarımla
Merhaba aramıza hoşgeldiniz. Şu "karadan avlanacaksam Sarıyer'e giderim, Büyükçekmece gölüne" kısmını anlayamadım ben. Büyükçekmece gölünün orda da Sarıyer diye tabir edilen bir yer mi var ?