İstanbul'dan herkese hürmetler

Konu, 'Tanışalım' kısmında grandeur tarafından paylaşıldı.

1. grandeur

grandeur Görkem CAN

En İyi Avı:
    balina
    Arkadaşlar sevgiler saygılar..

"yok artık" demezseniz sizlerden bir konuda yorum ve yardım rica ediyorum.

Sıkıntılı bir dönemde kendisine olta balıkçılığını seçen bir amatörüm.. Lakin pek fazla bir bilgim yok ve böyle bir set aldım kendime.

Sizden ricam müsait bir vakitte linki incelemeniz..
    Başlangıç için yeterli midir.. Nereden başlamak gereklidir.

Sanırım boğaz balıkçılığı en alt seviye için uygun..

2. antiwar

antiwar HAKAN

50-100gr atarlı bir kamış boğaz için uygun değildir en akıntısız günde ben 100 gram kurşun denedim bir kağıt parçası gibi sürekledi akıntı boğazda genelde 150 nin altına düşeni görmedim 150 gramıda o kamışla atarsan ikiye ayrılır kalır elinde :D keşke takımları almadan önce forumda bir konu açsaydın tavsiyelerini alsaydın üstadlarımızın bütçene göre birşeyler önerirlerdiler

3. grandeur

grandeur Görkem CAN

En İyi Avı:
    balina
    vay kardeşim
    Diyorsun ki kovayla dalsan daha çok tutarsın..:)
    Ben de eleştirileri dinledim.

Bu ürüne ne diyorsun? 0.50 mm olarak yükselttim.

Rastgele
    Görkem

4. murat kayadelen

murat kayadelen Murat Kayadelen

Görkem öncelikle hoşgeldin, keyifli paylaşımlar dilerim. Bu linkdeki seti almanı tavsiye ederim denizde her koşulda ve avda kullanabilirsin. İlk verdiğin linkdeki takıma hiç girme derim, zaman ve para kaybı olur, ve seni daha başlamadan balık avcılığından soğutur.. Şimdiden rastgele..

5. grandeur

grandeur Görkem CAN

En İyi Avı:
    balina
    Çok sağolun

Murat çok teşekkür ederim.

Yorumlarınızı dinleyerek sipariş ettim. Bu arada Uzmantv.com'da amatörler için balıkçılığı, balık çeşitlerini ve her türlü konuyu anlatmışlar gün içinde izliyorum.

Uskumru, lüfer, palamut, torik ve pisi'nin bu aylarda tutulduğunu öğrendim.

Boğaz'da kıyı balıkçılığının, yeni başlayan bir amatör için uygun olduğunu düşünüyorum ve kısmetse bu cumartesi gideceğim.

Tabi "yem - kurşun" ve ilgili bilgilere de ihtiyacım var... Onları da okuyarak öğreneceğim inşallah - tabi en güzeli tatbik ederek ve yaşayarak öğrenmek..

Güzel bir gün dilerim
    Görkem CAN

6. murat kayadelen

murat kayadelen Murat Kayadelen

Öncelikle bogazda başlatacaksan capari ile başlamanı , kalabalık olmayan bir yer seçmeni ve 125-150 gr. Kursun bulundurmanı öneririm. İstavrit ve cinekop caparisi dene . Kamis ve makinaya alıştıktan, atış mesafesi ve tekniğine hakim olduktan sonra sahte baliklarla ( rapala) lufer, palamut da kovalamaya başlarsın. en kısa zamanda güzel raporlarını bekliyoruz..

7. grandeur

grandeur Görkem CAN

En İyi Avı:
    balina
    Murat çok tşk ederim. uyarılarını dikkate alacağım.. Sanırım bu cumartesi, av hayatımın ilk seferine çıkabilirim. Fotoğraflandırarak haberdar ederim.

En büyük balıklar sizlerin olsun