av:lidaki mırmır avlak:izmir bostanlı iskelesi açığı çörçil denen avlak olta:iki iğneli ince kurşunlu el oltası yem:boru kurdu,sülünes avcılar:dört kişi iamail (kuzen),ufuk(kuzen),özgür,caki sinan havaarçalı bulutrlu açık öğlen iki ilaaa akşam yedi arası merhaba arkadaşlar uzun zamandır siteye üye olmamama karşı bu benim ilk av raporum gerçekten bereketliydi diğerderini daha detaylı bir anlatımla hazırlamak dileğiyle yorumlarınıza sunuyorum.
Fotoğraflar açılmadığı için avınızı göremedim ne yazık ki. Bu arada tebliğde yayınlanmış olan yasaklı bölgede avlanmadığınızı umuyorum. Tebliğ der ki : İzmir limanında, Bostanlı Sazburnu ile Üçkuyular vapur iskelesi arasında çekilen hattın doğusunda kalan saha içerisinde su ürünleri avcılığı yasaktır. Ayrıca balık olmasa da başlıbaşına İzmir' de, bir kaç saat geçirmek bile bir nimettir Sevgiyle kalın
söz konusu alanın içerisinde olup olmadığımız konusunda emin değilim ama şunu söyliyebilirim avlanmaya gittiğim kişiler babadan oğula 60 senelik balıkçılar zannediorumki misafirlerini yasak olan bir yere götürmezler.izmir konusundada size yüzde yüz katılıorum gerçekten yaşanası bir yer.
tşk ediorum dört ailenin masasına konuk oldu bu güzeller hayatımın en güzel dakikalarını belkide bu sayede yaşadım
saol kardeş gidersen tam zamanı mırmırda başladı bir iki ufak aldık büyüsünler die geri saldık.rastgele
Ahhh ahhh İstanbul'da yaşayan bir İzmirli olarak, hele hele avlandığınız bölge de Mavişehir'deki eski evime çok yakın bir yer olduğu için resmen burnumun direğini sızlattınız. Avlarınız bereketli olsun.