istanbuldan merhaba

Konu, 'Tanışalım' kısmında umutkeskin_7 tarafından paylaşıldı.

1. umutkeskin_7

umutkeskin_7 umut

arkadaşlar merhaba
    beni aranıza kabul ettiğiniz için teşşekür ederim
    aranıza istanbuldan katılıyorum aslen balıkesirliyim balık tutma hevesi ufaklığımdan beridir var koyde derede balık tutarak başladı bu sevda yanlız 7 senedir olta atmışlığım yoktu gecen haftaya kadar içimdeki özlem depreşip olta takımını kaptığım gibi haliçte aldım solugu yanlız derede balık tutmaya benzemiyormus bu iş onu iyi anladım..:) bu konuda yardımlarınızı bekliyorum sarayburnu tarafında denemek istiyorum genelde saat 17 ile 22 arası avlanabilirim ne tur igne ve yem kullanmam konusunda ve ceşitli konularda yardımlarınızı bekliyorum..şimdiden teşekkürler

2. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    Aramıza hoş geldin :) Sitede aradığın bilgilerin tümünü bulabilirsin :) Kolay gelsin :)

3. ACARALPER

ACARALPER ALPER ACAR

Favori Kamış:
    KASNAK OLTA
    En İyi Avı:
    500 gr ÇİPURA
    Aramıza hoşgeldin. Sanırım aradığın herşeyi bu sitede bulabilirsin. Şimdiden keyifli paylaşımlar.

4. mallaca

mallaca Halil Barış Şengül

Favori Kamış:
    Makinalı kamış olta,her türlü el oltası,rapala
    En İyi Avı:
    Kiloluk mırmır,Kiloluk iskorpit
    Aramıza hoş geldiniz.Keyifli paylaşımlar.

5. ilknur gilik

ilknur gilik cichlid

hoşgeldiniz bende bu sitede yeniyim bu sitede tüm soruların cevabı fazlasıyla var, ben çok beğendim burayı süper inşallah sizde emnun olursunuz rastgele:D

6. GoogLes

GoogLes Aykut

Favori Kamış:
    LINEAEFFE S-FLEX SURF KAMIŞ 4.20
    Favori Makine:
    OKUMA POWER LINER PL 865
    Hoşgeldin Aramıza

7. umutkeskin_7

umutkeskin_7 umut

hoşbulduk

dün foruma üye olduktan sonra oltayı kaptıgım gibi bebek sahilinde aldım solugu yaklasık 4 saat kaldım saat 16-17 arası 15-16 ufak balık tuttum tam iştahlanmıstım ama kısmet bukadarmıs saat 4ten 6ya kadar da bos bir bekleyiş oldu akşam uzeri eve donerken bide galata koprusunde deyeyim dedim şansımı ama olmadı perşembe günü tekrardan deniyeceğim sansımı yer konusunda kararsızım siz sevigili üyelerden perşembe günü niyeti olan arkadaş varsa yer ve zaman konusunda bilgi verirse aralarında olmak isterim hem biraz sohbet eder hemde tecrubelerinden faydalanabilirim diye dusunuyorum iyi gunler

8. ACARALPER

ACARALPER ALPER ACAR

Favori Kamış:
    KASNAK OLTA
    En İyi Avı:
    500 gr ÇİPURA
    Kardeşim söyleceklerimi yanlış anlama. Küçük balık tuttum demişsin ya senden ricam eğer ele avuca gelmeyecek gibiyse ne olur denize geri bırak (Eğer çok fazla zarar görmedilerse) Çünkü onlar bize ilerde büyük balıklar olarak geri dönecektir. Bu benim kendimce uyguladığım bir işlem. Naçizane fikrimdir.

9. umutkeskin_7

umutkeskin_7 umut

yanlış anlaşılacak bişey yok abicim

sen dogru olanı soylemişsin benimde bu foruma uye olmaktaki en önemli amacım bir zevk ugruna yanlış birsey yapmamaktır.Balık ve balıkcılık hakkında dogru bilgileri almak yaşanmıs tecrubelerden kendime ders cıkarmaktır.ilk baştada soylediğim gibi malasef avcılık konusunda tecrubesizim cok fazla balık konusundada bilgim yok malasef ama gerek avlanırken gerekse suan internetin basında diğer balıkcıların yaptıkları dogru işleri kapmaya calısıyorum.küçük balıktan kastım boyları değil istavrit agırlıklıydı tuttuklarım diğerleri hakkındada cok bilgim yoktu.ama avlanırken devamlı olarak yanımdaki balıkcılardan yardım aldım ve yanlıs bişey yaptıgımada inanmıyorum.genede uyarınızı gelecek denemelerimde unutmayacagım...
    ilginiz ve görüşleriniz için teşşekür ederim

10. Yörük Efe

Yörük Efe

Favori Kamış:
    Şimdilik Olta, Sonra Zıpkın ve Dalış takımı da olacak.
    En İyi Avı:
    Şimdilik Pek Dişe dokunur bir şey yok.
    Umut Kardeş ; Öncelikle Aramıza ve Ailemize Hoş Geldin.
    Araştırdığın ve aradığın konular ile tüm can dostları burada bulacağından eminim.
    Keyifli ve zevkli paylaşımlar.

11. Emin Yıldırım

Emin Yıldırım Emin Yıldırım

Favori Kamış:
    Olta ve tesbih
    En İyi Avı:
    3,5 Kg Kefal
    Aramıza hoş geldiniz.Keyifli paylaşımlar