Herkeze selamlar. Sevgili arkadaşlar ben istanbuldan Sinan. Normalde av olayını sevmem. Hatta küçükken balık avlayanların kovalarını yanlışlıkla denize döktüğüm bile olmuştur. Bakmayın yanlışlıkla dediğime. Çocuk psikolojisiyle dayak yemekten yırtmak için o an uydurduğum bahaneydi o Bugüne kadar hayatımda elime olta dahi almadım. Hatta balığın oltaya takıldığı nasıl anlarız onu bile bilmem. Hatta oltayı görsem bilardo ıstakası zannederim. O derece yani.. Şimdi sizlere tek tek sorular sorup kafanızı şişirmeyeceğim. Forum'u iyice bi araştırıp amatör balıkçılık hakkında bazı temel bilgiler edinip takıldığım yerlerde yardımınızı rica edeceğim. Hafta sonları kargaların kahvaltı saatlerinde motosikletim ile kendi başıma gidip balık tutmak istiyorum. Maksat denizle uğraşmak. Kovanız dolu olsun
Hoşgeldin Sinan.... Bende senin gibi düşünürdüm ....Küçükçekmeceden bisikletle yıllarca Eminönüne kadar gezer gelirdim balık tutanları görür ya bunların canı sıkılmıyormu nasıl dayanıyorlar dedim kendi kendime......Geçen sene bende araba varken arkadaşın israrı ile balık tutmaya başladım.....işin içine girince hiçde sıkıcı olmadıgını ve zamanın su gibi akıp geçtiğini anladım.Önce istavrite çapari sallayıp temeli oluşturursun sonrası kendiliğinden gelir zaten.......................
Hoşgeldin Sinan, Kafana takılan herhangi bir soru olursa çekinmeden özel mesaj atabilirsin. Sağlıcakla kal.