Arkadaşlar istanbulda doğdum istanbul sahrayıcedit de oturuyorum . Balık tutmasını seven ama tutamayan biri olarak sizlerin güzel arkaşlıgınızdan abılığinizden ve kardeşliğinizden yararlanmak üzere sitenize üye oldum geç kaldım diye korkuyorum . Örenciyim . Şimdiden sizlerle geçireceğim güzel vakit ve bana katkıda bulunup aranıza alcağınızdan dolayı teşekkürlerimi sunarım herkeze sevgiler saygılar
Hoşgeldin Sefalar Getirdin... Forumumuzda Bir Çok İlginç Bilgilere Rastlayınca Sen Balıkları Tutmayacaksın. Onlar Sana Gelecek Saygılar
sevgili bora, aramıza hoşgeldin, forum arşivinden bilgilenmek istediğin her türlü konuya ulaşabilirsin, detaylı arama yapıp bulamadığın tüm sorular için yardıma her zaman hazırız,
Hoşgeldin Bora Kardeş. Her balık tutuyorum diyen de balık tutamayabiliyor. Balık tutamıyorum diye üzülme. Maçlarda da her atılan şut gol olmuyor. Önemli olan katılımcı olmak, spor olarak bakmak. Rastgele.
hoşbulduk abilerim kardeşim üstadlarım . güzel arkadaşlık kurma güzel kardeşlik kurma yolundayım . herkese ii avlar