* İstanbul Anadolu yakasındayım. * Evli iki evlat babasıyım. * Yaş 36. * Ağustos 2011 den beri boğazda kıyı oltacılığı ile uğraşıyorum. * Yakaladıklarım istavrit, kefal, çinekop ve sarıkanat. Hedef Levrek. * Olta avını çok seviyorum ve şimdiden her karşılayan dostuma hoşbulduk diyorum. Not: Bu arada istanbul ve civarı spin avına çıkan arkadaşlar var ise (Tatlı su tutlu su farketmez) spin ile hiç avlanmamış bir arkadaş olarak davetlerini beklerim. Özelden de yazabilirsiniz. Spin takımını hazırlayalı üç ay oldu. Araçta öylece duruyor. Ben ise av için yanıp tutuşuyorum.
Hoşbulduk dostlar. Aslında hedef levrek yerine lüfer yazmışım. Düzeltiyorum hemen. HEDEF LEVREK. Spin takımı bile hazırladım Not: Bu arada istanbul ve civarı spin avına çıkan arkadaşlar var ise (Tatlı su tutlu su farketmez) spin ile hiç avlanmamış bir arkadaş olara davetlerini beklerim. Özelden de yazabilirsiniz. Spin takımını hazırlayalı üç ay oldu. Araçta öylece duruyor. Ben ise av için yanıp tutuşuyorum. (Bu not ilk mesaja da eklenmiştir.)