Slm arkadaşlar ıstanbul esenlerde kalıyorum mazda özel servisiyim tüm araçlara bakıyorum hobim olarak tatlı su balıgı avı yapmak en sevdigim göllerden biri göktürk barajı sitenizi çok begendim umarım arınızda bizede yer vardır tşk cümleten ..
Adem Usta hoşgeldiniz bende sultançiftliğinde yaşıyorum gölde avlanmayı bende seviyorum 1 Nisan yaklaşıyor Turna avına gidiyormuydunuz ve Göktürk konusunda bilgi almak isterim umarım bigün beraber gideriz ben daha çok b.çekmeceye gidiyordum
hb arkadaşlar tekrar tşk saygılar herkeze geçen yıl göktürkte çok turna sazan ve bir kaç çapak almıştım göl son dönemlerine dogru tanımıştım suyu çekmek üzere idi o dönem çok zevkli geçti yasak deniyor ama o dönem bir çok insan oltayla avını yapıyordu geçen hafta gittim göl dolmuş fuul taşmış harika manzara vardı ..neyse şimdi benim anladıgım bu su ısınmadan balık olmaz su ısınıcak kurbalar ötmeye başlıcak sabahın erken saatlerinde gün agarmaya yakın koca gölden buhar çıkması lazım bu hareketler o gölde başlamadan balık zor ama 1 nisan da havalar sıcak olabilir o zaman mesajlaşırız konuşuruz kardeşim