Herkese merhabalar , günlerdir bu sitedekileri okuyorum , hakikaten harika bir site olmuş , hepinizin ellerine sağlık.. ben istanbuldan Oğuz ; balık , deniz ve tekne aşığı...
slm. oğuz bey aramıza ve ailemize hoş geldiniz. sefalar getirdiniz keyifli paylaşımlar dileğiyle sağlıcakla kalın...
herkese tekrar teşekkrler. biraz önce kuleli askeri lisesinin önünden kamış atalım dedim , ama 10 kişi vardık , hepimizinkini toplasanız 1 kg istavrit çıkmaz... gerçi daha balık saati değil ama , bu sitede vakit geçirince doluşa gelmedim desem yalan olur. iyi geldi ama. geçen hafta bodrumda balık tutamadım aklım kaldı inanın.
balık Merhaba Arkadaslar Ben Siteye Uyeyim Ama Yakaldiğim Balkiklarin Resimlerini Sizlerle Paylaşamiyorum Yardim Edermisiniz Nerden Ve Nasil Ekliycem Cevap Verirseniz Sevinirim
Merhaba, aramıza hoş geldiniz. Aşağıdaki linkten fotoğraf eklemek için yardım alabilirsiniz. Yine de sormak istediğiniz bir şey olursa, özelden yardım istediğiniz takdirde size yardımcı olurum. Keyifli paylaşımlar. http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=19910