Merhaba abilerim ablalarım kardeşlerim arkadaşlarım .Kuzghuncukta bugün sabah istavrit avına gittim .Su durgundu çok balık çıkmalıydı kanımca 1 saatte 1-2 balık geldi sonra el yapımı çaparim koptu denizin dibini boyladı.Heralde günbatımında balık olucak diye düşündüm Eve gittim dedim bir çapari bağlayayım Eve gittim bağladım vakit geçmiyor .Sahile iniyorum balık tutan varmı diye gittim yok .Tam eve dönerken bir abi geldi kamışla al kamışını dedi .Eve gittim .Aldım kamışı 10 -15 kere çapariyle at çek 1 tane bile balık yok .Dedim en uzağa atışımı yapıcam kopucaksada kopsun takım attım dibe indirdim .Tasmalama yapayım derken kamışın ucu gerili kaldı sarmaya çalışıyorum gelmiyor sonra ağır ağır gelmeye başladı biraz boşaldı dedim heralde bir çöp takıldı çekerken birazdaha boşaltı çektiğimde bir baktım 2 tane istavrit 1 çinekop 1 de kafa .Dahada hiçbirşey çıkmadı .Yarım saat sonra yemli attık 10 dakika bekledik kurşun akıyordu çekip daha ağır kurşun takıcaktık çektik yemimiz yok birde 3 lü hırsızın bir iğnesi kopmuş .Ondan sonrada çinekopun verdiği mutlulukla eve döndüm .Lüfer kofana avları kadar size heycan vermesede benim için çok heycanlı bir hikaye vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.Yazımda hatam çok onun için özür dilerim..cyrr idk İyi akşamlar
Sevgili Tuna, Ben bu balığı istavrite benzettim eğer çinakopsa biraz çok küçük. Ellerine sağlık bir dahaki sefere lüferler nasip olur.balık tutma mutluluğunun devamını dilerim. Sevgiler hoşça kal.
eşşek istaviriti terler tabiri caizse hehe olsun av olmuş sonuçta az veya uz bende aldım bugün 2 sarpa az ama nefis körledi rastgele kardeşim
Orhan amca bu çinekop gibi geldi bana herkesde öyle söyledi üstü mavi flash patladığı için çok belli olmamış
Tunacım eline saglik.. bencede cinekop. istavritte olsa eylenmissin zevkini almissin gerisi teferruhat..
Çinakopa benziyor parladığı içinde tam olarak göremiyorum, her halde ihtiyarladık. sevgiler hoşça kal.