23 Nisan istavrit için 29 ekim çinekop için önemli günlerdir. Tarabya için bir 10 gün daha beklemeniz lazım
Vedat abi, uzak atış orta suda bazen tırsi denk geliyor, arada sırada kıraça küçüğüde var ama istavrit 10 günü de geçebilir bence. su sıcaklığı daha 9 derece!
İstavrit benim boğazıma da giriyor. yine gelsin diye arkasından beyaz su döküyorum. . Paylaşım için teşekkürler. Hafta sonu kıyılar çok kalabalık olur yine.
vedat abicim 10 gün sonra tarabya için hangi resmi bayram var ) tabi işin şakası bu arada iskenderundada balıklar sürü halde gezmeye başladı haberiniz olsun arkadaşlar av yasağı gelince hayvanlar hemen yüzeye çıkıp oynamaya başladılar rasgele hepimize
Bugün denemeler sonucu 12 adet istavrit alındı. Hava rüzgarlı ve lodos. İstavritlerin boyları gayet iri. Ama biraz daha zamanı var bence.
Arkadaşlar ben "giriş yaptı" dedim... Çünkü boğaz giriş kesimlerinde istavrit tutanlar gördüm.Fırsat buldukça kıyıları takip ediyorum ve son 1 aydır 1 istavrit bile görmemiştim düne kadar. Suyun sıcaklığı ile ilgili bilgim yok. Balık ne zaman daha da içeri sokulur onunla da ilgili bilgim yok. Tek bildiğim şu an boğazda istavrit olduğu. Hem de bol olmasa da bola yakın miktarda. Vedat Amcamızdan da detayları alırız. Mesela ne zaman kanlıca'ya varır bu balık