SELAMUN ALEYKUM İSTAVRİT ÇAPARİSİNDE BEDEN İÇİN 20-16 ARASI KALINLIKTA MİSİNA ALACAGIM MARKASI oskarmı YOKSA nippon MU OLSUN YARDIMCI OLURMUSUNUZ 75 GRAM KURSUNU İYİ BİR SEKILDE SAVURMAK İÇİN HANGİSİNİ ALAYIM AYRIYETEN hazır çapari alanlar karaköyde TRANS balıktan alsınlar çaparileri 60 gram kursunu rahat savuruyo
Oskarda iyidir Nippon da, nippon biraz daha sağlam gibi bence ancak 0,16 yada 0,20 ile 75 gram kurşun savrulabilirmi bilmiyorum....
bn ekonomik oldugu icin powerline premium almistim 3 liramidi nedi 0,20 100 mt si (mavi hologramli olan) fiyatina gore guzel misina yanliz dugum mukaviyeti biraz kotu capariyi dugumsuz yapacaksan kasa baginada ozen gosterirsen 75 grami savurur ama cok iiyi bi misina ariyorum dersen dusunme bu secenegi
powerline'da Oskar'da kullanıyorum. 0,20 Oskar(FC kaplama olan) ile bütün gün 75gr kurşunla atış yaptım. Takım kopmadı, tekrar sardım topladım gün sonu. Powerline premium (mavi olan) düğüm sorunu ince misinalarda var onun için daha kalın kullanmak gerekiyor fakat Powerline ultra premium (kırmızı) kesinlikle mükemmel. Köstek 0,08, beden 0,18 kullanıyorum tek kelime ile süper.!