merhaba tüm forum üyeleri bu ara kendi kösteklerimi hazırlamak istedim ve bir kaç deneme yaptım ama simlerden ve organze bulamadım izmirde eğer bilen biri varsa izmirde satan bi yer yardımcı olursa sevinirim sizce bu köstekler iş yapar mı Uploaded with ImageShack.us kullandığım simli ipler bugün aldım sizce işe yarar mı bunlarda kösteklerim Uploaded with ImageShack.us
sağolsasın recep abi bu kösteklere sim bulabilrsim bugün tuhafiyeye gittim sadece resmini koyduklarımdan vardı inş bulurum da değişik simlerle daha da güzelleştiririm
galiba kırmızı ojeleri köstekleri bağladıktan sonra sürmüşsün. ben önce misinayı uygun uzunlukta bir deftere sarıp kesiyorum aynı uzunluktaki misinaların ucunu önce oje ile boyayıp sonra köstek yapıyorum biraz daha iyi duruyor.tuhafiyelerde organze kurdale bulabilirsen onları ucundan açarak tel tel yapabilir ve kullanabilirsin.
sağol engin abi yeni başladım ama ilerletcem yarın sim filan alıyım birde organzelerrden aldıktan sonra tam anlamıyla güzel çapariler yaparım inş
simler güzel ve iş yaparlar ancak iğneler bana biraz büyük gibi geldi kaç numara acaba. koyu yeşil de vazgeçilmez renk aklınızda olsun.
Güzel olmuş..Tebrikler... daha ne olsun....Bazı 20 senelik balıkçılar bile çapari yapmakla ugraşmıyor.....