Merhaba arkadaşlar, Biliyorum bir sürü köstek bağlama videosu var ama benim merak ettiğim şu. Şimdi istavrit çaparisi atıyorum bazen büyük balık geliyor takım ince olduğundan kösteği alıp götürüyor. Misal en üstten 5'inci ve 6'ıncı kanca gidiyor. İşte bu boş kalan noktalara yeni köstek bağlamak istiyorum. Elimde 100'lü köstek var. Direk bu köstekleri ara noktalara nasıl bağlarım ? Teşekkürler.
kerem kardeşim bu bağlama stilini ben yemli avlarda hep kullanırım.3 lü dip takımlarımı kendim bağladığımdan sağlamlığı vede kolay oluşu yüzünden tek tercihimdir. http://www.dailymotion.com/video/x66htr_admiral-kostek-bayy_sport
Merhaba bugün ava gittim ve deneyemedim. Ama bağlaması çok kolay kesinlikle deneyeceğim. Şimdiden işime çok yarayacağını hissediyorum. Kayma da yapmıyorsa benim için süper. Teşekkür edeirm.
Harika süper süper süper!!! o kadar kolay ki... denedim en başta bağlayamadım. Daha doğrusu bağladım ama kayıyordu. Sebebi video'da köstekten asılmaya gerek yok diyor ya evet doğru aslında ama ben ne kösteğe ne de o geride sarkan kola dokunmuyordum. Öyle yapınca arada boşluk kalıyordu. Şimdi tüm bağlarken tüm kollardan sıkıyorum sonra ana gövdeden asılıyorum. Islatınca da harika oluyor. Çok çok teşekkür ederim.
ne demek keremcim herkez bu forumda birbirine yardımcı olmak ve bildiklerini paylaşmak için burada ...