İstavrit için kamış ve makine tavsiyeniz

Konu, 'Kamışlar' kısmında mahmut.demirdas tarafından paylaşıldı.

  1. mahmut.demirdas

    mahmut.demirdas Mahmut

    Yaş:
    40
    Mesajlar:
    5
    Şehir:
    İstanbul
    Herkeze merhabalar.

    Öcelikle avcılık konusuna yabancı bırısı değilim evde eski bir oltam var onla idare ediyorum fakat artık eskidiğini düünüyorum ve yeni bir olta ve makıne almak ıstıyorum. Forumdaki diğer konuları araştırdım kafamda bir derleme yaptım ve kamış -makine ikilisini buldum .

    Kamış

    http://www.avmarketi.com/asp/product/13775/SHIMANO-ALIVIO-AX-8000-TELESCOPIC-3-60-MT

    Makine

    http://www.guvencemshop.com/asp/product/3487/Okuma-Avenger-AV-55a-FD-makine

    Ürünler iyimidir kötümüdür bilmiyorum verim alabılırmıyım. Özelliklede 35-40 gr kurşunla ileriye atmak istiyorum yani atarı yüksek olsun istiyorum. Kartal - Dragos - Maltepe sahili derin değil çok yosunlu olduğundan kurşunumu fazla artıramıyorum. 35 gr kurşun ile maksimum ileriye atmak için bu kamış uygunmudur?

    Değerli yorumlarınızı beklıyorum.

    Rastgele...
     
  2. mahmut.demirdas

    mahmut.demirdas Mahmut

    Yaş:
    40
    Mesajlar:
    5
    Şehir:
    İstanbul
    Bir abimiz bir ustamız yorum yapamıcakmı ?
     
  3. 29519

    29519

    Mesajlar:
    1.340
    Gayet uygun olmuş işte.
    :)
     
  4. balikci

    balikci

    Mesajlar:
    2.184
    Bu kamışın amacı 35 gram kurşunu maksimum uzaklığa ulaştırma olmadığı için sadece 35 gram kurşunu atabilirsiniz desek doğru olur. En iyi performansı minimum 50 gram ile alırsınız ve 100 grama kadar ağırlık kullanabilirsiniz. Genellikle kaç gram ağırlıklarla çalışıyorsanız, o aralıklardaki modelleri tercih ederseniz doğrusunu yapmış olursunuz. Maksimum 35 gram kullanacağınız bir kurşun için 30-60 gram atarlı kamışlar size daha iyi mesafe imkanı sunar.
     
  5. mahmut.demirdas

    mahmut.demirdas Mahmut

    Yaş:
    40
    Mesajlar:
    5
    Şehir:
    İstanbul
  6. T-Rap

    T-Rap ilker

    Yaş:
    38
    Mesajlar:
    75
    Şehir:
    istanbul
    Yemli için ideal ama çapari için Kamış boyu yetersiz kalacaktır bide akıntılı zamanları göz önünde bulundurarak atarı keşke yüksek tutsaydınız hayırlı olsun ne diyelim.
     
  7. mahmut.demirdas

    mahmut.demirdas Mahmut

    Yaş:
    40
    Mesajlar:
    5
    Şehir:
    İstanbul
    bakalım deneye deyene tecrübe kazanıcaz . İllaki bir gün en iyisini bulurum.