merhaba arkadaşlar ; 07.06.2014 karadeniz kıyısında saat 05:00 de avlağımıza vardık , Şaban abim ile birlikte her zaman ki noktalarımızda suyu taramaya başladık. Saat 06:15 e kadar devam ettik. Hava rüzgar ve deniz tam istediğimiz gibiydi saat 6:20 gibi 5-10 dakika mola verdim. Mola sonrası 4. yada 5. atışta kamış büyük bir yük ile eğildi tasmalamamla birlikte kalama çözmeye başladı , kamışın bükülmesini hiç bozmadan kalamayı biraz daha sıktım , kamışa yüklendim ama paşa yine kalamayı rahatça çözdü , biraz daha kalamayı sıkarken asılarak paşayı büyük bir köpüklü dalganın içine aldım paşa güçten takatten düştü bunun sayesinde.Paşayı önüme getirdim ve sorun başladı ; bulunduğum kayadan bir-iki basamak inmem gerekiyor ama ineceğim yeri su ıslattığı için inmeye cesaret edemedim , bir elimle boşluk vermeden oltayı tutarken diğer elimle kepçelemeye çalıştım olmadı yetişemedim , kalamayı gevşetip kaya üzerinde yaklaşık 15-20 metre zıplaya zıplaya kıyıya doğru yürüdüm her bir adımda kalama ile kontrolü yakaladım sonunda emniyetli ve rahat bir kısma ulaştım paşayı yavaş yavaş yanıma getirdim ve mutlu sona ulaştık. tekrar aynı yerden ava devam ettim 1 saat içerinde 4 ayrı takip aldım ama paşalar yeme asılmadı. çünkü tahminime göre hepsi aşırı yemlenmişti.Hatta bir tanesi yaklaşık 2 mt yem ile yan yana yüzdü tutulan paşa 3,48 kg geldi. İlk defa içerisinden bu kadar balık çıkan bir paşaya denk geldim.3 tanesi yeni yutulmuş olarak toplam 8-9 istavrit , 1 yengeç ve bir kaya balığı vardı içerisinde. belki diğerlerinin yeme vurmama nedeni de buydu. Saat 09:30 da avı bitirerek dönüşe geçtik ve şükürler olsun kazasız belasız keyifli bir şekilde eve ulaştık. balıkta kullanılan teşkilat kaminari 13 cm 17 gr 1115 renk , kamış daiwa crossfire 20-50 gr 2,70 mt ,makine ryobi oasys 4000 , misina asso braid 0,20 mm tüm balıkçı arkadaşlara selam olsun herkese rastgele [/URL][/IMG]
Tebrikler,işte levrek avcılarının, nasıl sorularına en güzel cevap, 0,20 mm misina, Ellerine sağlık Sevgiler
Tebrıkler.guzel bır av ve netıcede harıka bır balık .çokta güzel rapor yazmışınız tebrıkler.yalnız kullanılan sahteyı ılk defa duyuyorum nette bulamadım mümkünse resmını koyabılırmısnız.teşekkurler
Tek kelime ile şahaser bir balık, tebrikler Ekrem kardeşim,artık seni heyecanla izlemeye devam ediyoruz.
Raporda, balıkta çok güzel olmuş.Tebrik ederim Ekrem kardeşim.(Geçen geldiğimde sen yoktun,babanla tanıştık,selamlarımı ilet)Devamı rastgelsin..
Yılda bir kez dahi avlansa yeter. Ne güzellikler yaşatır böylesi. Çok güzel balık, tebrik ederim Ekrem.
sanırım usami'nin popper modellerinden.spronunda kaminari pike modeli var ama sanırım levrek ona zor vurur