Cumartesi akşamı arkadaşlarımızın daveti üzerine ailecek Anadolu Kavağına gittik. Amacımız geceyi orada geçirip sabah eşimle beraber balığa çıkmaktı. Pazar sabahı erkenden kalkıp eşimle birlikte sahile indik. Saat 07:30 a kadar balık yoktu. İlk balıkları eşim çekti ve arkası gelmeye başladı. Tabi bir saat sonra kara haber (eşim için) geldi oğlumuz uyanmış ve anne diye ağlıyormuş. Eşim apartopar eve döndü hevesi kursağında kalmıştı. Uzun zamandır ilk kez fırsat bulup beraber balığa gelmiştik. Balık da boldu. Ben saat 14:00 e kadar sahilde takıldım ve 3 kg. orta boy istavrit aldım. Çok fazla kraça gelmiyordu takımlara geleni de zaten evine geri iade ettik. Benim için çok keyifli eşim için az keyifli bir gün oldu Kullanılan takımlar: 0,20-0,18-0,14 beden 0,10 köstekli muhtelif istavrit çaparisi 50-60-75 gr. kurşun Lineaeffe Spirit Surf 3,90 kamış & Okuma Calynn 55 makine Lineaeffe S-Flex 4,20 kamış & Okuma Avenger 65 makine
tebrikler.. ufaklık yaramazlık yapmasaymış daha keyifli olurmuş ama artık bir başka sefere.. onların yeri ayrı nede olsa..
tebrik ederim eşinizin balık tutmayı sevmesi ayrıca büyük şans sizin için dileğim diğer eşlerin başına )